KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI MÜCADELE ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI MÜCADELE ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü, 1999 yılında kadına yönelik şiddete karşı toplumlarda farkındalık yaratmak amacı ile Birleşmiş Milletler tarafından ilan edildi.

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü, 1999 yılında kadına yönelik şiddete karşı toplumlarda farkındalık yaratmak amacı ile Birleşmiş Milletler tarafından ilan edildi. Susurluk Kaymakamlığı da kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacı ile 25 Kasım Cuma günü bir etkinlik düzenledi.

                Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Birimi'nin planlamaları doğrultusunda "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" etkinliği gerçekleştirdi.

                Susurluk İlçe Sağlık Müdürü Dr. Evren Fatih OCAKTAN koordinatörlüğünde tüm kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum örgütlerinin katılımı ile 25 Kasım 2022 Cuma günü saat 10.00'da 'Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Yürüyüşü' yapıldı. Hükümet Konağı önünden başlayan yürüyüş, hava muhalefetinin etkisiyle Susurluk Atatürk Meydanı'nda son buldu.

                İlçemiz Atatürk Meydanı'nda günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, yürüyüşe katılanlara teşekkür etti.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli