KARAPÜRÇEK KÖYÜ’NDE AK PARTİ RÜZGARI ESTİ…

KARAPÜRÇEK KÖYÜ’NDE AK PARTİ RÜZGARI ESTİ…

Susurluk’ta vatandaşların ve esnafın sevgi gösterileriyle karşılananAK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, iftarın ardından Karapürçek Mahallesi’ni ziyaret etti. Teravih namazının ardından Başkan Başaran,

 

Susurluk’ta vatandaşların ve esnafın sevgi gösterileriyle karşılananAK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, iftarın ardından Karapürçek Mahallesi’ni ziyaret etti. Teravih namazının ardından Başkan Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve AK Parti ekibiyle birliktekahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Başaran yaptığı açıklamada; “Ramazan’ın bereketiyle milletimizle hemhal olup, dolu dolu bir program gerçekleştiriyoruz. Sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmıyoruz. Çok değerli kıymetli abilerimizle sohbet etme, hal hatırlarını sorma imkanı buluyoruz. Tüm teşkilat mensuplarımızla ve 28. Dönem aday adaylarımızla beraber milletimizle bir olduk, birlikte olmaya devam ediyoruz. Ramazan süresince yoğun bir şekilde ziyaret programlarımıza devam edeceğiz. 

“MİLLETİMİZİN DESTEĞİYLE BU SEÇİMLERİ TEKRAR KAZANACAĞIZ”

Türkiye’nin geleceğini belirleyecek olan seçimlere milletimizle birlikte, milletimizle beraber olarak hazırlanıyoruz. Rabbim nasip ederse, sizlerde destek olursanız, Cenab-ı Hakk’ın sevdiği ve insanlara da sevdirdiği Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bir beş sene daha yapılan işlerin devam etmesi için seçeceğiz. Bu sizlerin oylarıyla, onayıyla olacak.Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle milletimizden güç alan bir partiyiz. Geçmiş dönemdeki yaptıklarımız ve kazandırdıklarımız, yapacaklarımızın teminatı. Bu seçimleri de Allah’ın izniyle, milletimizle birlikte kazanacağız” dedi.

 



Anahtar Kelimeler: KARAPÜRÇEK PARTİ RÜZGARI
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli