KARESİ'YE DİNÇER ORKAN ALTIEYLÜL'E MESUT ERAY

KARESİ

Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Başkan Adayı Yücel YILMAZ'ı açıklamasının ardından merakla beklenen ilçe belediye başkan adaylarının belli olduğu duyuruldu.

AK Parti'nin Balıkesir Büyükşehir Başkan Adayı Yücel YILMAZ'ı açıklamasının ardından merakla beklenen ilçe belediye başkan adaylarının belli olduğu duyuruldu. Karesi'de mevcut başkan Dinçer ORKAN ile devam etme kararı alan AK Parti, Alteylül Belediye Başkan Adayı olarak Mesut ERAY'ı belirledi.

                AK Parti'den resmi olarak bir yazı gelmedi, ancak kulislerde bu iki adayın net olduğu söyleniyor. Karesi Belediye Başkan Adayı olarak Dinçer ORKAN ve Altıeylül Belediye Başkan Adayı olarak Mesut ERAY'ın isminin geçtiği belirtiliyor.

                Açıklanması muhtemel diğer ilçe belediye başkan adaylarının isimleri şöyle: Ayvalık Ali GÜR, Gönen Aydemir GÜMÜŞ, Havran Emin ERSOY, Manyas İbrahim KOMAN, Balya Cüneyt ÇALIŞKAN, Burhaniye Mustafa AYSEL, Edremit Muhammet VURMAZ, Bandırma Cemal ÖZTAYLAN, Dursunbey Ramazan BAHÇAVAN, İvrindi Yusuf CENGİZ, Kepsut İsmail CANKUL, Savaştepe Ümmet Şamil ZENGİN, Erdek Turan GÜN, Sındırgı Ekrem YAVAŞ, Marmara Süleyman AKSOY, Bigadiç Mustafa GÖKSEL, Gömeç Kazım ARSLAN (MHP), SusurlukFahrettin ŞEREN (MHP).



Anahtar Kelimeler: KARESİ' DİNÇER ORKAN ALTIEYLÜL' MESUT
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli