KAYMAKAM KÖKEN 5 EYLÜL SÜRÜCÜ KURSUNU ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM KÖKEN 5 EYLÜL SÜRÜCÜ KURSUNU ZİYARET ETTİ

Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, 01 Aralık 2023 Cuma günü Susurluk'ta faaliyet gösteren 5 Eylül Sürücü Kursunu ziyaret etti.

Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, 01 Aralık 2023 Cuma günü Susurluk'ta faaliyet gösteren 5 Eylül Sürücü Kursunu ziyaret etti.

                Susurkluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, 5 Eylül Sürücü Kursunu ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

                5 Eylül Sürücü Kursu sahiplerinden Fikret DEMİRBAŞ, Kaymakam Muammer KÖKEN'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam KÖKEN'e teşekkür etti.

                AİDS EĞİTİMİ YAPILDI

                Susurluk Meslek Yüksekokulu'nda, 01 Aralık 2023 Cuma günü AİDS eğitimi yapıldı.

                Susurluk İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Doktor İsmail KANDIR ve Eğitim Hemşiresi Ebru Kurt EMRE tarafından Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Susurluk Tarım ve Orman Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik AİDS nedir? Nasıl bulaşır? Korunmak için neler yapmamız gerektiği , hastalık ve hastalarla ilgili doğru bilinen yanlışlar ve ön yargıların ne denli hatalı olduğu ve hastalığın yayılışına olumsuz etkileri konusunda bilgilendirme yapıldı.

                "Sosyal Güvenlik Uygulamaları ve Sigortalılık" Eğitimi

                Susurluk Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bağlı olarak, ilçemiz Çarşı Meydanı'nda 2023 yılının Şubat ayından bu yana faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi (ADEM)'nde, Kaymakam Muammer KÖKEN'in de katılımı ile Balıkesir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nde görevli Denetmen Gökhan HOCAOĞLU ve Susurluk SGK Müdürü Hüsnü DUMAN tarafından "Sosyal Güvenlik Uygulamaları ve Sigortalılık" konusunda ADEM kursiyerlerine eğitim verildi. 



  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı