KAYMAKAM KÖKEN BALIKLIDERE MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM KÖKEN BALIKLIDERE MAHALLESİNİ ZİYARET ETTİ

Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, Emniyet Müdürü Mehmet ÇATAK, Jandarma Karakol Komutanı J. Üsteğmen Coşkun KURT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Evren Fatih OCAKTAN ile birlikte Balıklıdere Mahallesi

Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, Emniyet Müdürü Mehmet ÇATAK, Jandarma Karakol Komutanı J. Üsteğmen Coşkun KURT, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Evren Fatih OCAKTAN ile birlikte Balıklıdere Mahallesini ziyaret etti.

                Ziyaretçileri Balıklıdere Muhtarı Hasan ERBAŞ ve köy sakinleri karşıladı. Mahallede yürütülen kamu hizmetleri ile ilgili incelemede bulunan Kaymakam Muammer KÖKEN, ilgili kurum amirlerinden bilgi aldı. 

                Bilgiler ışığında Muhtar Hasan ERBAŞ ve vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam KÖKEN, vatandaşlarla sohbet ederek onların taleplerini dinledi.

                Ardından mahallede ikamet eden ve bir iş kazası sonucu iki ayağını kaybeden Naim SAL'ı evinde ziyaret ederek bir süre sohbet eden konuklar, Muhtar Hasan ERBAŞ'a çalışmalarında başarılar dileyerek mahalleden ayrıldılar.



  • Cumartesi 31.7 ° / 17.6 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.8 ° / 17.4 ° Güneşli