KAYMAKAM KÖKEN BUZAĞLIK MAHALLESİ'NDE

KAYMAKAM KÖKEN BUZAĞLIK MAHALLESİ

Kaymakam Muammer KÖKEN, geleneksel olarak sürdürdüğü mahalle ziyaretlerine Buzağlık Mahallesi'nde devam etti; mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Kaymakam Muammer KÖKEN, geleneksel olarak sürdürdüğü mahalle ziyaretlerine Buzağlık Mahallesi'nde devam etti; mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

                 Kaymakam Muammer KÖKEN ve ekibi gelenekselleşen mahalle ziyaretlerine Buzağlık Mahallesi ile devam etti. Gerçekleştirilen ziyarette vatandaşlarla bir araya gelen KÖKEN, kahvede sohbet ettiği mahalle halkıyla tek tek ilgilenerek istek ve sorunlarını dinledi.

                Mahallede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Muammer KÖKEN; “Şu anda depremzedelere yardım çalışmalarıyla da ilgileniyoruz. Bu konuda devletimizin olanakları her zaman milletimizin yanındadır. İnşallah en kısa süre içerisinde ülkemizin bu durumu toplamasıyla yeni çalışmalara odaklanabileceğiz,” dedi.

                “NOTLARIMIZI ALIYORUZ”

                Yaptığı incelemeleri ardından açıklamada bulunan Kaymakam Muammer KÖKEN; “Her mahallemizin kendine göre ihtiyaçları oluyor ve biz bu ihtiyaçlar için gerekli tüm çalışmaları yürütüyoruz. Bugün sizleri dinleyerek ihtiyaçlarınızı soruyoruz ve notlarımızı alıp gereken talimatları veriyoruz. Bir sonraki hamlemiz eksiklikleri gidermek oluyor,” diye konuştu.

                Daha sonra Buzağlık Mahalle camisinde kılınan Cuma namazının ardından KÖKEN, cemaat ile sohbet etti ve mahalleden ayrıldı.



Anahtar Kelimeler: KAYMAKAM KÖKEN BUZAĞLIK MAHALLESİ'
  • Pazartesi 26.1 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Salı 27.7 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.8 ° / 13.1 ° false