KAYMAKAM KÖKEN HER YERDE

KAYMAKAM KÖKEN HER YERDE

Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, halkın nabzını tutmaya, sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, halkın nabzını tutmaya, sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

                Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, Kepekler Mahallesi'ni ziyaret ederek, halk ile bütünleşti. Kaymakam KÖKEN, isteklerin ve taleplerin yerine getirilmesi talimatını verdi, yapılan çalışmaları yakından takip edeceğini söyledi.

                Susurluk Müftüsü Alaattin TÜRKOĞLU ve Müftülük İlçe Şube Müdürü Muhammed ALAN ile birlikte Kepekler Mahallesi'ni ziyaret eden KÖKEN, vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi. 09 Aralık 2022 günü Cuma Namazı çıkışı Kepekler Mahallesi'nde halk ile bir araya gelen Kaymakam Muammer KÖKEN'e Mahalle Muhtarı Aydın ŞEREN, mahalle sakinlerinin teleplerini iletti.

                Bölgedeki kanalizasyon sorununun giderilmesi gerektiğini belirten Muhtar ŞEREN; "Bu bölgede yaşayan vatandaşların istekleri doğrultusunda gereksinimimiz olan çocuk parkının yapılmasını ve Belediyeye devredilen tüzel kişilere ait arazilerin tekrar mahalle sakinlerine iade edilmesini istiyoruz." 

                Sözlerine devam eden ŞEREN; "Mahallemizdeki mezarlıkta bulunan Sultan Murathan dönemine ait olan kitabenin okunabilmesini sağlayacak ve hak ettiği şekilde sergilenebilecek bir çevre düzenlemesi istiyoruz. İçme suyumuz oldukça kötü durumda. Bu nedenle suyumuzun da arıtılmasını talep ediyoruz," dedi.

                İstek ve taleplerin incelenerek gereğinin yerine getirilmesi talimatını veren Kaymakam KÖKEN, çalışmaların takipçisi olacağını da söyledi.



Anahtar Kelimeler: KAYMAKAM KÖKEN YERDE
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı