KAYMAKAM KÖKEN İMAM HATİP ORTAOKULU'NU ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM KÖKEN İMAM HATİP ORTAOKULU

Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN ile birlikte İmam Hatip Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencilerini ziyaret etti.

Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN ile birlikte İmam Hatip Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencilerini ziyaret etti.

                Kaymakam KÖKEN ve Müdür AKOĞLAN, öğrencilerle ileriye dönük hedefleri ve çalışma programları konusunda sohbet ederek deneme sınav sonuçlarını değerlendirdi.

                Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, öğrencilere planlı, programlı ve sıkılaştırılmış bir programla çalışmaları gerektiğini belirtti. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına az bir süre kaldığını anımsatarak son güne değin performanslarını düşürmeden çalışmalarını tavsiye etti.

                Kaymakam KÖKEN, aylık olarak yapılan Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) deneme sınavı sonuçları ile öğretmenlerin, öğrencilerini takibi hususunda okul idaresinden bilgi aldı.

                KAYMAKAM KÖKEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI

                8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, eşi hanımefendi Dt. Gülbahar KÖKEN ile birlikte Susurluk'ta yakınının yanında ikamet eden depremzede ailesini ve Şehidimiz İlker YILDIZ'ın ailesini ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

                Kaymakam KÖKEN, yaptığı açıklamada, bu ailelerin talepleri her zaman önceliğimizdir, dedi.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı