KAYMAKAM KÖKEN MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

KAYMAKAM KÖKEN MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, mahalle ziyaretlerine devam ederek, vatandaşlarla karşılıklı görüşmeler yapıyor.

Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, mahalle ziyaretlerine devam ederek, vatandaşlarla karşılıklı görüşmeler yapıyor.

                Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN ile birlikte Muradiye Mahallesini ziyaret etti.

                Kaymakam KÖKEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN ve Muradiye Mahalle Muhtarı Sinan CAN ile ceviz hasadı yapan vatandaşlarla sohbet edip bereketli ve bol kazançlar diledi. Ardından Muradiye Ana Okulu'na giderek minik yavrularımızla yakından ilgilendi, yetkililerden bilgi aldı.

                Kaymakam Muammer KÖKEN, Jandarma Komutanı Coşkun KURT, İlçe Müftüsü Alaattin TÜRKOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsmail GÖÇER ve bazı mahalle muhtarları ile Gökçedere, Kayalıdere, Odalıdam, Asmalıdere mahallelerine ziyarette bulundu.

                Kaymakam Muammer KÖKEN, Kurum Amirleri ve Muhtarlarla mahallelerde incelemelerde bulundu, talep ve şikayetleri dinledi.

                KAYMAKAM MUAMMER KÖKEN'İ ZİYARET ETTİLER

                Susurluk Ticaret Borsası Başkanı Sefer GÖÇER ve Yönetim Kurulu, yapılan seçimlerin ardından, 11 Ekim 2022 Salı günü Kaymakam Muammer KÖKEN'i makamında ziyaret etti.

                Kaymakam  Muammer KÖKEN, seçimlerde güven tazeleyen Sefer GÖÇER ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan GÖÇER ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik etti; çalışmalarında başarılar diledi.

                Susurlukspor Kulübü Başkanı Seçkin ARIK, Yönetim Kurulu üyeleri Efkan BOZDAĞ ve Özkan ÇETİN ile birlikte 12 Ekim 2022 Çarşamba günü Kaymakam Muammer KÖKEN'i makamında ziyaret etti.

                Susurlukspor Kulübü Başkanı Seçkin ARIK, Kaymakam KÖKEN'e Susurlukspor'un son durumu ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi sundu.



  • Pazartesi 26.1 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Salı 27.7 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.8 ° / 13.1 ° false