KAYMAKAM KÖKEN "SAĞOL ATAM" FİLMİNİ İZLEDİ

KAYMAKAM KÖKEN

Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, "Sağol Atam" isimli kısa metrajlı belgesel dalındaki filmi aile bireyleri ile birlikte izledi.

Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, "Sağol Atam" isimli kısa metrajlı belgesel dalındaki filmi aile bireyleri ile birlikte izledi.    

                Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, aile fertleri ile birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ’ın tarihe armağan ettiği, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ile Çanakkale Deniz Savaşlarının seyrini değiştiren, Balıkesir Havranlı Seyit Onbaşı'nın buluşmalarından esinlenerek hazırlanan "SAĞOL ATAM" kısa metrajlı belgesel dalındaki filmin galasına katıldı. 

                08 Kasım 2023 Salı günü saat 20.00'da Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ'ın davetlisi olarak galaya katılan Muammer KÖKEN, aile bireyleri ile kısa metrajlı filmi izledi; Balıkesir Valisi İsmail USTAOĞLU ile anı fotoğrafı çektirdi.

                Balıkesir Havranlı Seyit Onbaşı, Çanakkale muharebeleri sırasında 274 Kg.lık top mermisini kaldırıp taşımasıyla Çanakkale Deniz Savaşlarının seyrini değiştirdi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihe armağan edilen film, büyük bir ilgi ile izlendi. 



  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı