KAYMAKAM KÖKEN SUSURLUK ANADOLU LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM KÖKEN SUSURLUK ANADOLU LİSESİNİ ZİYARET ETTİ

Hedef sağlıklı beslenme ve kaliteli eğitim

 Hedef sağlıklı beslenme ve kaliteli eğitim

Susurluk Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen ve pansiyon yemekhanesinde öğrencilere eşlik eden Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, “Öğrenci yurdu yemeklerimizin lezzetinde iddialıyız. Hedefimiz kaliteli ve sağlıklı beslenme ve eğitim başarısı” dedi.

                 LİSEYE HAZIRLIK SINIFI

Kaymakam Muammer KÖKEN, Susurluk Anadolu Lisesini ziyaret etti. Ziyaretinde öğretmenler ve çalışanlardan bilgi alan Kaymakam KÖKEN, öğrencilerle de bir araya geldi. Kaymakam Muammer Köken, Susurluk Anadolu Lisesinin merkezi

sınavla öğrenci alan okul olmasının başarıda etkili olduğunu değinen KÖKEN yabancı dil eğitiminin her zaman önemli olduğunu, okul bünyesinde hazırlık sınıfı oluşturulmasının okulun eğitim öğretim kalitesinin arttırılmasında olduğu kadar günümüz şartlarında ilçe eğitim ve öğretim seviyesinin yükselmesi için de  gerekli olduğunu söyledi. Hazırlık sınıfı oluşturulması konusunda avantaj ve dezavantajlarının neler olduğu hakkında öğretmenlerin görüşlerini aldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN, okulun önceki dönemlerinde de hazırlık sınıfı olduğunu ve okulun başarısını olumlu etkilediğini dile getirdi.

                Toplantı sonunda Kaymakam Muammer Köken, öğretmenlere teşekkür ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere başarılar dileyen Kaymakam Muammer KÖKEN sömestri tatilini boş geçirmemelerini, TYT ve AYT hazırlıklarına aravermemelerini ve bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. 

                MUTFAĞA SOĞUK HAVA DEPOSU, ÖĞRENCİLERE KURUTMA MAKİNASI

Pansiyon, mutfak ve yemekhaneyi de ziyaret eden KÖKEN, pansiyondan sorumlu Müdür Yardımcısı İbrahim GÜRCAN ve Aşçı Halil İbrahim DENİZ'den bilgi aldı. Mutfağın ihtiyacı olan soğuk hava deposu yapımıyla ilgili süreci bizzat takip edeceğini belirtti. Öğrencilerin kullanacağı kurutma makinelerinin en kısa sürede temin edileceği müjdesini verdi.



  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı