KAYMAKAM KÖKEN SUSURLUK ANADOLU LİSESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM KÖKEN SUSURLUK ANADOLU LİSESİ

Kaymakam Muammer KÖKEN, Susurluk Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyaretinde, bahçede yapılan çalışmaları,

Kaymakam Muammer KÖKEN, Susurluk Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyaretinde, bahçede yapılan çalışmaları, Susurluk Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı 7 çeşit 7000 Meyve Fidanı Projesi kapsamında yapılan fidan dikimini yerinde inceledi; okul bahçesinde 9'uncu sınıf öğrencileriyle söyleşi yaptı. Okulun sınavla öğrenci alan proje okulu olmasının ve aynı seviyedeki öğrencilerle eğitim öğetimin görülmesinin faydalı olduğunu belirtti. Ayrıca yabancı dil öğrenmenin önemine vurgu yaptı.

                Kaymakam KÖKEN, ziyaretin devamında 12'nci sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. BİGEP ve danışman öğretmenlikle ilgili istek ve öneriler ele alındı. Yardımcı ders kitapları eksiği olup olmadığı soruldu. Öğrencinin kendi kabiliyet ve yeteneğine, aynı zamanda günümüz şartlarına uygun meslek tercih etmelerinin önemli olduğu ifade edildi. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN, okulumuzun geçmişinde büyük başarılar olduğunu, bu yıl da yapılan sınavlarda aynı başarıların yakalanacağını ümit ettiğini söyledi. Pansiyonu olan okullarda, o okuldaki tüm öğrencilerin öğle yemeğinden ücretsiz faydalanabileceğini söyledi.

                Proje okuluna dönüşen Susurluk Anadolu Lisesi'ndeki çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Muammer KÖKEN, okulun bölgede tercih edilen okul olması dilekleriyle çalışanlara kolaylıklar diledi.



  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı