Tarih: 11.10.2024 09:29

KAYMAKAM KÖKEN YAŞLILAR HAFTASI NEDENİYLE İKİ AİLEYİ ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, 'Yaşlılar Haftası' dolayısıyla Susurluk'taki iki aileyi ziyaret etti.

                Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, 'Yaşlılar Haftası'nda iş yoğunluğu nedeniyle gerçekleştiremediği ziyaretleri, 10 Ekim 2024 Perşembe günü gerçekleştirdi.

                Kaymakam KÖKEN, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Başak Filiz ERDEL, İlçe Nüfus Müdürü Yalçın GÜLTEKİN ve 5 Eylül Gazetesi Köşe Yazarı Gürdal ERGEN ile birlikte önce Han Mahallesi Balıklıdere Sokak'ta oturan 1932 doğumlu (92 yaşında) Fatma HANTUK'u ziyaret etti. 

                KÖKEN'i Fatma HANTUK ve kızı Hanife FİLİZ karşıladı. Sayın KÖKEN, gerekli olan yardımların yapılacağını belirterek Fatma HANTUK'a uzun ömürler dileyerek hediyesi verdi.

İkinci ziyaret ise Han Mahallesi Maliye Sokak'ta ikamet eden 1944 doğumlu (80 yaşında) Müzeyyen ERDEN'e yapıldı. Evinde tek başına oturan Müzeyyen Hanım da noksanlarından söz ederek Kaymakam KÖKEN'in ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

                Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, 'yaşlılar, başımızın tacıdır,' diyerek ev sahibine uzun ve mutlu bir yaşam dileğinde bulunarak ona da hediyesini verdi. (GÜRDAL ERGEN)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —