KAYMAKAM MUAMMER KÖKEN BAKIM MERKEZİNDEKİ HASTALARI ZİYARET ETTİ

KAYMAKAM MUAMMER KÖKEN BAKIM MERKEZİNDEKİ HASTALARI ZİYARET ETTİ

Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, bakım merkezlerindeki hastaları ziyaret ederek; dert, sorun ve taleplerini dinledi. Kaymakam KÖKEN, ilçedeki bütün kurum yöneticileri ile yaptığı ziyarette,

Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, bakım merkezlerindeki hastaları ziyaret ederek; dert, sorun ve taleplerini dinledi. Kaymakam KÖKEN, ilçedeki bütün kurum yöneticileri ile yaptığı ziyarette, dinlediği sorun ve taleplerin yerine getirilmesi için çaba sarf edeceğini dile getirdi.

                Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Evren Fatih OCAKTAN, İlçe Müftüsü Alaattin TÜRKOĞLU, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Başak Filiz ERDEL, İlçe Tarım ve Orman Müdür V. İsmail GÖÇER, Mal Müdürü Rıza Sevim, Türk Kızılay Derneği Temsilcisi İrfan ERSOY ile birlikte, Bizim Aile Bakım Merkezi ve Ali Osman Demirtaş Vakfı Bakım Merkezi'ni ziyaret etti.

                Kaymakam KÖKEN, Bizim Aile Bakım Merkezi ve sonrasında Ali Osman Demirtaş Vakfı Bakım Merkezi ziyaretlerinde, yatan hastalarla yakından ilgilendi. Bakım merkezlerinde yatan hastaların istek, sorun ve arzularını yerine getirme noktasında tüm kurum amirleriyle birlikte, olanakları ölçüsünde dertlerine deva olacakları mesajını verdi.

                Hastaların isteklerinin yerine getirilmesi noktasında, ilçe halkının sorunlarına çare olmaya çalıştıklarını anımsatan Kaymakam KÖKEN, ziyaretleri sırasında bakım merkezlerinin yetkililerinden sorun ve taleplerine ilişkin de bilgi aldı.