Tarih: 09.06.2023 09:12

KESK BİLEŞENLERİ SUSURLUK'TA PİKNİK YAPACAK

Facebook Twitter Linked-in

Kamu Emekçileri Konfederasyonu (KESK)'na bağlı sendika üyeleri, Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (EĞİTİMSEN) öncülüğünde, Susurluk KESK Bileşenlerinin davetlisi olarak 11 Haziran Pazar günü saat 12.00'da Susurluk'un Çaylak Mesiresi'nde piknik yapacak.

                Susurluk KESK Bileşenleri, 11 Haziran 2023 Pazar günü saat 12.00'da Susurluk'un meşhur Çaylak Mesiresi'nde piknik yapma kararı aldı.

                KESK'e bağlı sendikaların üyeleri, bir eğitim öğretim yılının yorgunluğunu çıkarmak, birbirleri ile tanışmak, hasret gidermek ve fikir alışverişinde bulunmak; doğa ile iç içe bir gün geçirmek üzere Çaylak'ta piknik yapacak.

                "DOSTLARIN ARASINDA GÜNEŞİN SOFRASINDAYIZ"

                Gazetemize açıklamalarda bulunan Susurluk KESK Bileşenleri, KESK'in 08 Aralık 1995 yılında kurulduğunu ve memur sendikaları konfederasyonu olduğunu belirterek; "İlk olarak 28 Mayıs 1990 yılında eğitim emekçileri, EĞİTİM-İŞ'i kurdu. Ardından EĞİTİM SEN ve TÜM BEL-SEN'den başlayarak çok sayıda sendika kitlesel başvurularla  kurulmaya başladı.

                Bir araya gelen sendikaların bazıları, 1995 yılında konfederasyon olmaya karar vererek Kamu Emekçileri Konfederasyonu (KESK)'nu kurdu. Susurluk KESK Bileşenleri, "Dostların Arasında, Güneşin Sofrasındayız," diyerek Çaylak Mesiresi'nde konukları ile birlikte piknik yapma kararı aldı. Pikniğe çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor. (GÜRDAL ERGEN)                                




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —