KILIÇDAROĞLU: "KAMUOYUNUN BENDEN BEKLEDİĞİ DEĞİŞİMİ YAPACAĞIM!"

KILIÇDAROĞLU:

CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU, CHP'nin 4-5 Kasım tarihindeki kurultayda kendi açısından bir sorun olmadığını belirterek; "Kurultayın hemen arkasındaki Tüzük Kurultayı'na dikkat edin. Kamuoyunun benden beklediği değişimi

CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU, CHP'nin 4-5 Kasım tarihindeki kurultayda kendi açısından bir sorun olmadığını belirterek;          "Kurultayın hemen arkasındaki Tüzük Kurultayı'na dikkat edin. Kamuoyunun benden beklediği değişimi yapacağım," dedi.

                Gazeteci İsmail KÜÇÜKKAYA, CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU ile yaptığı görüşmeyi anlattı.

                KÜÇÜKKAYA, Halk TV'deki programında KILIÇDAROĞLU'na seçim sonuçları ve kurultaya ilişkin soruları yönelttiğini aktardı. KILIÇDAROĞLU, 4-5 Kasım tarihlerinde genel başkanın seçileceği kurultayda kendisi açısından bir sorun olmadığını ifade etti.

                'DEĞİŞİM' SORUSUNA YANIT

                KÜÇÜKKAYA'nın "Değişim yapacak mısınız?" şeklindeki sorusuna KILIÇDAROĞLU; "Evet, değişim yapacağım. Kurultayın hemen arkasındaki Tüzük Kurultayı'na dikkat edin. Kamuoyunun benden beklediği değişimi yapacağım," yanıtını verdi.

                "TABİİ BİR TAKIM HATALAR OLDU"

                14-28 Mayıs tarihlerindeki seçimlerin sonuçlarını da değerlendiren KILIÇDAROĞLU; "Tabii bir takım hatalar oldu ama bu seçimde devlet olanaklarının nasıl kullanıldığı, neler yapıldığı, hangi oyunlara ve hilelere başvurulduğunu konuşmamız gerekir," ifadelerini kullandı.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı