KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARI DESTEKLEMELERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

KIRSAL KALKINMA YATIRIMLARI DESTEKLEMELERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar ve Ekonomik Altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar ve Ekonomik Altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı, Balıkesir İl Tarım ve Orman  Müdürlüğü Ramazan KONUŞ Toplantı Salonunun da gerçekleştirildi. 

Teknik personeller tarafından sunumlar eşliğinde üreticilerimize, Yatırım Konuları, Proje Limitleri, Sağlanacak Hibe Tutarları, Yatırım Yerinin Özellikleri, Hangi Gider Kaleminin Destekleneceği, Projeler İçin Başvuru Zamanı, Başvuruların Değerlendirilmesi ile Satın Alma Süreci gibi konular hakkında bilgiler verildi.

Düzenlenen toplantıda Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürü Erkan ALKAN, Kırsal Kalkınma Yatırımlarında destek verilecek proje konularına değinerek başvuru sürecinin 19/02/2024 tarihine kadar devam ettiğinden bahsetti.

Program kapsamında bitkisel ve hayvansal alanlarda yapılan hibe destekleri ile tarımsal pazarlama altyapısının geliştirilmesi ve kırsalda alternatif gelir kaynaklarının oluşturulması hedefleniyor.

Bilgi almak için Balıkesir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü  veya Susurluk İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü  ziyaret edilebilir.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı