KÖYBAŞI: "BALIKESİR'İN KAYBEDECEK BİR DAKİKASI BİLE YOK!"

KÖYBAŞI:

Saha çalışmaları ve Balıkesir için gerçekleştirmek istediği projelerle Balıkesirli hemşehrilerinin beğenisini ve sempatisini toplamaya devam eden Erden KÖYBAŞI, makamında Ankara Milletvekili Semra DİNÇER, Balıkesir Milletvekili

Saha çalışmaları ve Balıkesir için gerçekleştirmek istediği projelerle Balıkesirli hemşehrilerinin beğenisini ve sempatisini toplamaya devam eden Erden KÖYBAŞI, makamında Ankara Milletvekili Semra DİNÇER, Balıkesir Milletvekili Serkan SARI ve Erzincan Milletvekili Mustafa SARIGÜL'ü ağırladı.

                Vekilleri coşkulu bir kalabalık eşliğinde karşılayan Başkan KÖYBAŞI, hem yerel seçim çalışmalarına hem de projelerine ilişkin bilgilendirmede bulundu. Ziyaretin hemen ardından kısa bir açıklamada bulunan Başkan KÖYBAŞI, nazik ziyaretleri için milletvekillerine teşekkür ederek; "Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Bizler de bu süreyi en verimli bir şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Saha çalışmaları yapıyoruz, halkımızın isteklerine göre projelerimizi tamamlıyoruz. Köy köy, mahalle mahalle gezerek tüm vatandaşlarımıza dokunmaya, dertlerini dinlemeye gayret gösteriyoruz. Balıkesir'in kaybedecek zamanı yok. Balıkesir artık hizmeti hak ediyor. Bizler de bunun için dur durak demeden çalışıyoruz. Milletvekillerimiz Semra DİNÇER, Serkan SARI ve Mustafa SARIGÜL de bizlere destek olmak için bugün ilimize gelerek bir takım ziyaretlerde bulundular. Ben de kendilerine çalışmalarımızdan ve Balıkesir halkının teveccühünden bahsettim. Nazik ziyaretleri ile bizleri onurlandıran ve motive eden vekillerimize teşekkür ediyoruz," dedi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı