KURBAN BAYRAMI KUTLAMALARI

KURBAN BAYRAMI KUTLAMALARI

Kurban Bayramı tüm İslam ülkelerinde olduğu gibi Susurluk'ta da yapılan törenlerle kutlandı.

Kurban Bayramı tüm İslam ülkelerinde olduğu gibi Susurluk'ta da yapılan törenlerle kutlandı.

                Bu yıl, Kurban Bayramı'nı 16 Haziran ile 19 Haziran tarihleri arasında kutladık. Tatilin 9 güne çıkarılması nedeni ile Susurluk'un nüfusu bayram sürecinde neredeyse iki katına çıktı. 

                Kurban Bayramı münasebetiyle saygıdeğer halkımız ve kamu çalışanları ile bayramlaşma 17 Haziran 2024 Pazartesi günü 14.00-14.30 saatleri arasında Adnan Menderes Parkında gerçekleştirildi.

                Aynı gün 14.30-14.45 saatleri arasında Susurluk Devlet Hastanesi, 14.45-15.00 saatleri arasında Susurluk Polis Merkezi Amirliği, 15.00-15.15 saatleri arasında Susurluk İlçe Jandarma Komutanlığı ve 15.15-15.30 saatleri arasında da Susurluk İtfaiye Amirliği ziyaret edildi. 

                Kaymakam Muammer KÖKEN, bayram münasebetiyle yaptığı paylaşımda; "Gittiği yere bayramı da götürenlere, bulunduğu mekanı bayrama dönüştürenlere, barışmak için önce el uzatanlara ne mutlu! 

                Aylardır alçakça ve orantısız Yahudilerin zulmüne karşı koyan Filistinli kardeşlerimizin Bayramını tebrik ediyorum. Doğuda batıda, doğu Türkistan'da nice kardeşlerimiz varsa bayramlarını tebrik ediyorum," dedi.