KURBAN BAYRAMIMIZI KUTLADIK

KURBAN BAYRAMIMIZI KUTLADIK

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramımızı birlik, beraberlik duygusu içerisinde huzurla kutladık.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramımızı birlik, beraberlik duygusu içerisinde huzurla kutladık.

                Bu yıl Kurban Bayramı, iki günü idari izinli olmak üzere 9 güne çıkarıldı. Bu uzun tatilden yararlanmak isteyen vatandaşların bir kısmı tatil kentlerini tercih etse de Susurluk çok kalabalıktı. Deyim yerindeyse caddeler, sokaklar iğne atsan yere düşmeyecek şekilde insanlarla doldu.

                Resmi Bayramlaşma Kurban Bayramının ikinci günü olan 17 Haziran Pazartesi günü saat 14.00'da Adnan Menderes Parkı'nda gerçekleştirildi.

                Bayramlaşma programına; Kaymakam Muammer KÖKEN, Belediye Başkan Vekili Ali BOZOĞLU, Belediye Başkan Yardımcısı Taylan AKOĞLAN, Kurum Amirleri, ilçede örgütlü partilerin ilçe başkan veya temsilcisi ile üyeleri, sivil toplum örgütlerinin başkan ve üyeleri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

                Saat 14.00'da başlayan Kurban Bayramı kutlamalarında konuşan Susurluk Kaymakamı Muammer KÖKEN, özetle şunları söyledi:

                "Değerli Kurum Amirleri, İlçe Başkanları, değerli Sivil Toplum Kuruluşları başkan ve üyeleri, kıymetli vatandaşlarımız, hepiniz hoş geldiniz.

                Sorumluluk taşıyan grup amirlerimizin değil, 7'den 70'e vatandaşlarımızın bir arda olduğu bir bayram geçiriyoruz. Gazze'deki çocuklarımızı, depremden etkilenen vatandaşlarımızı gördükçe üzülüyor ve bayramlarımızı onlara da dua ederek geçiriyoruz. Sizlerden Gazze'deki vatandaşlarımıza da dualarınızda yer vermenizi özellikle istirham ediyorum. İnşallah onlara da bizim gibi bayram geçirmek nasip olur.

                Acılara ve üzüntülere rağmen hayat bir şekilde devam ediyor. Birlikte bayramlaşmamız gerekiyor. Bu birlik ve beraberliğimizin artarak devam etmesi bizleri sevindirecektir.

                19 şehit ailemizi kurum amirleri ziyaret ediyor. Bu ailelerden kurban kesemeyenleri arayıp bulmalarını rica ediyorum. Bizlerin burada rahat bir bayram geçirebilmesi için Emniyet Müdürümüz, İlçe Jandarma Komutanımız, İlçe Sağlık Müdürlüğümüz, İtfaiye, Zabıta amirleri görevlerinin başındadır. Bizlerin göremediği olumsuz bir durum olursa bizleri telefon ile arayabilirsiniz.

                Bir istirhamım daha olacak; yangın mevsimindeyiz. Muhtarlarımızdan köylerine birer yangın tüpü almasını özellikle istiyorum. Anız yangınları, emeğimizi de yok ediyor, emeğimiz zayi olmasın.

                Dini ve milli bayramlarımız paylaşma, dayanışma ve ortak geleceğimize olan duygularımızı güçlendirir, ortak geçmişimize ve geleceğimize olan inancımızı pekiştirir. 

                Bu duygularla sağlıkla bayramınızı geçirmenizi niyaz ediyor, saygılar sunuyorum.



Anahtar Kelimeler: KURBAN BAYRAMIMIZI KUTLADIK
  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı