KUŞ CENNETİ FESTİVALİ'NİN TARİHLERİ AÇIKLANDI

KUŞ CENNETİ FESTİVALİ

Bandırma 33'üncü Uluslararası Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali'nin tarihleri açıklandı. Festival 13 Haziran'da başlıyor.

Bandırma 33'üncü Uluslararası Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali'nin tarihleri açıklandı. Festival 13 Haziran'da başlıyor.

                Bandırma'da geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali bu yıl 3 gün sürecek. 33'üncüsü gerçekleştirilecek olan Bandıram Uluslararası Kuş Cenneti Kültür ve Turizm Festivali'nin hangi tarihler arsında düzenleneceği de belli oldu. Bandırma Belediyesi tarafından festival tarihleri 13-15 Haziran 2024 olarak duyuruldu.

                Festival öncesi 9-12 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Sahil Şenliği etkinliklerinin başvurularının ise 18 Nisan-30 Nisan tarihleri arasında yapılacağı kaydedildi. Etkinlik günlerinde yer almak isteyen sanat atölyeleri, müzik grupları ile solistlerin dans ve spor okulları, gösteri gruplarının başvuruları için belediyenin resmi internet sitesinden ya da Bandırma Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden yapılabileceği bildirildi.

                Geçtiğimiz yıl Eylül ayında 5 gün süren festivalin bu yıl Haziran ayında 3 gün yapılmasına sebep olarak, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde yapılacak sınavların, Haziran ayı içinde 2 kez bulunması, yasa ve yönetmelikler gereğince gece geç saatlere değin müzik yayınının yasak olması gösterildi. 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı