MEMLEKET HAYRİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

MEMLEKET HAYRİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

Hayri AYKUT, namı diğer Memleket HAYRİ, Memleket Partisi'nden Susurluk Belediye Başkan aday adayı oldu.

Hayri AYKUT, namı diğer Memleket HAYRİ, Memleket Partisi'nden Susurluk Belediye Başkan aday adayı oldu.

                Susurluk Kardeş Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Susurluk Belediye Başkan Aday Adayı Hayri AYKUT; "Susurluk'ta siyaset, sabuna basmış gibi çok kaygan. Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Atatürk'ün izinde olan tek parti Muharrem İNCE'nin Genel Başkanı olduğu Memleket Partisi.

                Ben, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tüm Atatürkçülerin, Demokratik, Laik, Sosyal Hukuk Devleti'ne inananların Memleket Partisi'nde toplanacağına inanıyorum.

                Susurluk'u değiştirecek, günden güne küçülmesini önleyecek, çocuklarımızın, torunlarımızın huzur içinde mutlu yaşayabileceği projelerimiz var. Onun için inandığım, güvendiğim Partimi temsilen Susurluk Belediye Başkanı aday adayıyım. 

                Susurlukluları selamlıyor, Partim Memleket Partisi'ne ve bana desteklerini bekliyorum," dedi.

                Memleket Partisi’nden Susurluk Belediye Başkan aday adayı olan Hayri AYKUT, 1952 yılında Balıklıdere Köyü’nde dünyaya geldi. İnşaat sektöründe 35 yıl taşeronluk yaptıktan sonra emekli olan Sayın AYKUT, evli ve 3 çocuk, 4 torun sahibi.

                Hayri AYKUT’un Belediye Başkan aday adaylığını açıklaması ile Susurluk’ta Memleket Partisi’nden Belediye Başkan aday adayı sayısı 2’ye yükseldi. Bilindiği gibi Akide KARAŞAHİN, önceki günlerde Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıklamıştı. 



Anahtar Kelimeler: MEMLEKET HAYRİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı