MHP ÇALIŞMALARINA SUSURLUK'TA DEVAM ETTİ

MHP ÇALIŞMALARINA SUSURLUK

MHP İl Başkanı Niyazi TUNÇ, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Partisinin başarısı için çalışan Başkan TUNÇ ilçe ziyaretleri kapsamında Susurluk ilçesindeydi. İlçede basmadık yer, uğramadık kapı bırakmayan ve Susurluk halkı ile

MHP İl Başkanı Niyazi TUNÇ, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Partisinin başarısı için çalışan Başkan TUNÇ ilçe ziyaretleri kapsamında Susurluk ilçesindeydi. İlçede basmadık yer, uğramadık kapı bırakmayan ve Susurluk halkı ile özdeşleşen Başkan TUNÇ bir gününü de Susurluk'a ayırdı.

                Yorulmak nedir bilmeyen, çalışarak enerjisini artıran MHP İl Başkanı Niyazi TUNÇ, MHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Susurluk MHP İlçe Başkanı Ergün OKURLAR ve yönetimi ile fikir alışverişinde bulundu, ardından Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami AKOĞLAN'ı makamında ziyaret etti. Susurluk Ticaret Odası Başkanı İlker KURT, Susurluk Şeker Fabrikası Müdürü Kürşad ERDOĞAN ve Susurluk Ticaret Borsası Başkanı Sefer GÖÇER'i makamında ziyaret eden Başkan TUNÇ, burada görüşmeler yaptı. Susurluk Muhtarlar Derneği Başkanı Murat ŞAHİN, Göbel Mahallesi Muhtarı Özgür ÖKMEN, Dereköy Mahallesi Muhtarı Erdem ÖZMEN, Alibeyköy Mahallesi Muhtarı Barış MEMİŞ, Buzağlık Mahallesi Muhtarı Nihat IRMAK, Gürece Mahallesi Muhtarı Adem ERSAN, Danaveli Mahallesi Muhtarı Ayhan GÜNGÖR, Balıklıdere Mahallesi Muhtarı Hasan ERBAŞ, Gökçeağaç Mahallesi Muhtarı Fevzi ERDEN ile bir araya gelen ve fikir alışverişinde bulunan TUNÇ, daha sonra Susurluk Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Aydın SAİT'i ziyaret etti.

                Başkan TUNÇ, ziyaretlerinin devamında Susurluk Madeni İşler Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Adnan ŞEREN'i, daha sonra da Cumhur İttifakı ortağı Susurluk AK Parti İlçe Başkanı Mesut AKGÜN ile görüştü. Susurluk pazaryerindeki ve bölgedeki esnafları ziyaret eden, hayırlı işler temennisinde bulunan, vatandaşlar ile konuşan Başkan TUNÇ, Susurluk Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdullah ÖZEN’i, Susurluk Has-Koop Başkanı Mehmet SÖYLEN’i, Akın Koop. Başkanı Özgür ÖZGÜL’ü de ziyaret ettikten sonra, kendisine ve partisine gösterilen ilgiden memnun olarak Susurluk'tan ayrıldı.

                ERGÜN OKURLAR: "GÖRDÜĞÜMÜZ İLGİ BİZLERİ ÇOK MEMNUN ETTİ"

                Susurluk MHP İlçe Başkanı Ergün OKURLAR, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada; "İl Başkanımız Niyazi TUNÇ ile birlikte Susurluk'ta çalmadığımız kapı, tutmadığımız el bırakmadık. Susurluk halkı bizlere çok ilgi gösterdi. Onlara partim adına çok teşekkür ediyorum. Susurluk halkının güzel insanları her türlü güzelliğe layıktır. Bizler de MHP olarak onlara daha yaşanılabilir bir Susurluk sunmak için gayret sarf ediyoruz. Daha önce de söylediğim gibi güzel insanlar güzelliklere layıktır," dedi. 



Anahtar Kelimeler: ÇALIŞMALARINA SUSURLUK' DEVAM
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı