MİLLET İTTİFAKI'NIN BİRLİK VE BERABERLİK TOPLANTISI SUSURLUK'TA YAPILDI

MİLLET İTTİFAKI

Millet İttifakı'nın Birlik ve Beraberlik Toplantısı, 23 Mayıs 2023 Salı günü saat 14.00'da Susurluk Belediyesi Atatürk Parkı Park Düğün Salonunda yapıldı.

Millet İttifakı'nın Birlik ve Beraberlik Toplantısı, 23 Mayıs 2023 Salı günü saat 14.00'da Susurluk Belediyesi Atatürk Parkı Park Düğün Salonunda yapıldı.

                Millet İttifakı'nı oluşturan altı partinin ilçe başkanları; Bekir BARUT (CHP), Mehmet GÜZEL (İYİ Parti), Mehmet AYAZ (DP), Kamil KIRAL (Saadet Partisi), Kağan SUCU (Gelecek Partisi) ve İlker KAÇAN (DEVA Partisi) el ele katılanları selamladı. Toplantıya, önceki dönem CHP İlçe Başkanlarından Adil SEMİZEL ve İzzet ÖZDEMİR, önceki dönem İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail ÇAKIR ve Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Murat SAVUT da katıldı.

                Programı, İsmail ŞAFAK sundu. Ev sahibi olarak CHP İlçe Başkanı Bekir BARUT, katılanlara 'Hoş Geldiniz' diyerek teşekkür etti. Avukat Ali BOZOĞLU, sandık kurulu üyeleri ile bina sorumlusu ve gözlemcilerin haklarını, yapmaları gerekenleri anlattı.

                İlk konuşmayı Millet İttifakı'nın İYİ Partili Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY yaptı. Başkan GÜNEY, konuşmasında, Millet İttifakı'nın içinde teröristlerin bulunamayacağını, rütbeli bir asker olarak terörsitlerle yıllarca mücadele ettiğini söyleyerek, herkesi 28 Mayıs'ta Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal KILIÇDAROĞLU'na oy vermeye davet etti.

                Önceki dönem Susurluk Belediye Başkanlarından Fahrettin TAN, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Fehmi YÖRÜK, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Murat SAVUT, önceki dönem Milletvekillerinden Namık HAVUTÇA ve Milletvekili Serkan SARI da yaptıkları konuşmalarla herkesi oy kullanmaya davet ederek; "Oy kullanmaya mutlaka gidin. Kendiniz için gidin, oğlunuz için gidin, torununuz için gidin, kısacası geleceğiniz için gidin ve oylarınızı Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal KILIÇDAROĞLU'na verin," dediler.

                Toplantı, birlikte fotoğraf çekilmesi ile son buldu.



  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı