MİLLETVEKİLİ CANBEY BALIKESİR'İN HER YERİNDE

MİLLETVEKİLİ CANBEY BALIKESİR

Balıkesir AKP Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa CANBEY, geçtiğimiz hafta sonu Balıkesir'de çeşitli etkinliklere katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Balıkesir AKP Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa CANBEY, geçtiğimiz hafta sonu Balıkesir'de çeşitli etkinliklere katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

                Balıkesir AKP Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa CANBEY, Balıkesir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet alan çocuklar için düzenlenen sünnet törenine katıldı. Çocukların mutluluğunu paylaşan CANBEY, bu tür sosyal etkinliklerin önemine vurgu yaptı. AKP Karesi İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Berrin ÇETİN'in açtığı işletmesinin açılışını gerçekleştirdi. Ardından Karesi ilçesinde Bahar SELBİÇER'in yeni açtığı işletmenin açılışına katıldı. Bu tür girişimlerin Balıkesir'in ekonomik gelişimine katkı sağladığını belirten CANBEY, genç girişimcilere başarılar diledi.

                Çiftçilerle Buluştu

                Milletvekili Dr. CANBEY Altıeylül ilçesinin Halalca ve Sıvatpınar mahallelerinde düzenlenen hayırlara katılarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahallelilerin taleplerini dinleyen CANBEY, sorunların çözümü için gerekli adımların atılacağını belirtti.

                Cinge Mahallesi'ni ziyaret eden Dr. Mustafa CANBEY, burada çiftçilerle buluştu ve sarımsak hasadını yerinde inceledi. CANBEY; “Balıkesir’in Altıeylül ilçesine bağlı Cinge Mahallesi, Türkiye’nin en kaliteli sarımsaklarının yetiştiği yerlerden biridir. Cinge’nin verimli topraklarında yetişen sarımsaklar, kendine özgü lezzeti ve dayanıklılığı ile tanınır. Bu özellikleri sayesinde sadece yerel pazarlarda değil ülke genelinde ve uluslararası alanlarda da büyük talep görmektedir. Tarihte Osmanlı saray mutfaklarına kadar girmiştir. Hasat dönemi, köyde adeta bir festival havasında geçer. Çiftçiler yoğun ve özverili çalışmalarının ardından harmanladıkları ürünlerin kalitesini gururla sergilemektedir. Onların yüzü gülünce, biz de mutlu oluyoruz. Çiftçilerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz,” dedi. 

                Talepleri Dinledi

                Dr. CANBEY, hafta sonu boyunca katıldığı etkinliklerde Balıkesir halkının yanında olarak, sosyal ve ekonomik projelere destek vermeye devam edeceğini belirtti. CANBEY, Balıkesir’in her köşesinde vatandaşlarla buluşarak onların sorunlarına çözüm arayacaklarını ve bölgenin kalkınması için çalışacaklarını ifade etti. 



  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı