MİLLETVEKİLİ SARI BALIKESİR'İN SU SORUNUNU DİLE GETİRDİ

MİLLETVEKİLİ SARI BALIKESİR

Balıkesir ve ilçelerinin su çilesine çözüm bulunması için AKP'li Büyükşehir Belediyesi'ne sık sık çağrıda bulunan Balıkesir CHP Milletvekili Serkan SARI; "Hangi ilçemize, hangi mahallemize gitsem, sudan şikayet var! AKP'li kadrola

Balıkesir ve ilçelerinin su çilesine çözüm bulunması için AKP'li Büyükşehir Belediyesi'ne sık sık çağrıda bulunan Balıkesir CHP Milletvekili Serkan SARI; "Hangi ilçemize, hangi mahallemize gitsem, sudan şikayet var! AKP'li kadrolar sadece mazeret üretiyorlar. Sorumluluğu da muhalefete yıkıyorlar. AKP'lilerin attıkları 'kazandık' naraları, Balıkesirlilerin su çilesine derman olmuyor. Anlaşılıyor ki AKP zihniyeti Büyükşehir'den gitmeden bu sorun çözülmez," dedi.

                Altıeylül, Kozören, Edremit Darsofa, Ayvalık ve son olarak da Erdek'te gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların yaşadığı su çilesini gözler önüne seren CHP'li Milletvekili Serkan SARI; "En temel yaşam hakkı olan suyu sağlayamayan bir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, bu sorunu çözmemiş, çözememiş, tek yaptığı bu sorunun üstünü kapatmak olmuş," dedi.

                Balıkesir CHP Milletvekili Serkan SARI, Balıkesir ve ilçelerinde vatandaşların yaşadığı su çilesini gündeme getirmeye devam ediyor. Altıeylül ilçesi kırsalındaki Kozören Mahallesi'nde yerinde inceleme yaptıktan sonra 8 aydır BASKİ ve DSİ'den bir yanıt alamayan ve mahalle sakinlerinin isyanını ortaya koyan CHP'li SARI, il genelinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde su çilesi ile ilgili şikayetler almaya devam ediyor.

                CHP'li Serkan SARI, vatandaşların sularının kesik olması nedeniyle tankerle su dağıtımı yapıldığı Edremit Darsofa mahallesinde yaptığı açıklamada mahallenin bütün evlerinin susuz olduğu söyledi. Serkan SARI; "Belediye tankerle su taşıyor. Taşıma suyla değirmen döndürmeye çalışıyorlar. Evde çocuklar duş alamıyor. Vatandaşlar temizlik ihtiyaçlarını gideremiyor, temel gereksinmelerini karşılayamıyor. Bunun sorumlusu olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve BASKİ... Bu devirde bu mahalleyi yüzlerce binlerce insanı susuz bırakıyor," diye konuştu.



  • Pazartesi 26.1 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Salı 27.7 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.8 ° / 13.1 ° false