MİLLETVEKİLİ TURHAN ÇÖMEZ SUSURLUK'U ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ TURHAN ÇÖMEZ SUSURLUK

Balıkesir İYİ Parti Milletvekili Op. Dr. Turhan ÇÖMEZ, 16 Eylül Pazartesi günü Susurluk'ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Balıkesir İYİ Parti Milletvekili Op. Dr. Turhan ÇÖMEZ, 16 Eylül Pazartesi günü Susurluk'ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

                Balıkesir İYİ Parti Milletvekili Turhan ÇÖMEZ, saat 14.00'da önce Susurluk İYİ Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. ÇÖMEZ, burada Susurluk İlçe Başkanı Mehmet GÜZEL, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılandı. 

                Daha sonra İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri ve bazı partililerle birlikte Susurluk Esnaf Odası, Susurluk Ziraat Odası ziyaret edildi. Yol boyunca yapılan yürüyüş sırasında esnaf ve kahve ziyaretleri de gerçekleştiren Milletvekili Turhan ÇÖMEZ, halk tarafından ilgi ile sevgi ile karşılandı.

                Ziraat Odası'nı ziyarette, Susurluk Ziraat Odası Başkanı Özkan GÜRKÖK ile tatlı bir söyleşiye dalan ÇÖMEZ, Türkiye'de bilinçli olarak çiftçiliğin; tarım ve hayvancılığın bitirildiğini söyleyerek, "İşçi, çiftçi, emekli ve esnaf perişan. Tek seçenek bu iktidardan kurtulmak," dedi.

                Milletvekili Turhan ÇÖMEZ, halkın seçtiği bir milletvekili olarak parti ve cinsiyet ayırımı gözetmeksizin tüm vatandaşların emrinde ve hizmetinde olduğunu söyledi.

                Milletvekili ÇÖMEZ, her gün başkan bir ilçeyi ziyaret edeceğini belirterek, Susurluk'tan ayrıldı. (AHMET KARANFİL)



  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı