ÖZEL EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN KERMES DÜZENLENDİ

ÖZEL EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN KERMES DÜZENLENDİ

İlçemizdeki okullarda özel eğitim gören öğrencilerimiz için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde bir kermes düzenlendi.

İlçemizdeki okullarda özel eğitim gören öğrencilerimiz için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde bir kermes düzenlendi.

                Beşeylül İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı Öğretmeni Fatma KURT'un önerisiyle; Susurluk Kaymakamlığı, Susurluk Belediye Başkanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Susurluk Aile Destek Merkezi, Susurluk Engellileri Koruma ve Dayanışma Derneği, BALMEK, Okul Aile Birlikleri iş birliği ile özel eğitime gereksinimi olan öğrencilerimizin okullardaki materyallerinin geliştirilmesi amacı ile tüm paydaşların ortak çalışması sonucunda bir kermes düzenlendi.

                İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptığı açıklamada; "Bir ayı aşkın süredir bu organizasyonu en faydalı hale getirebilmek amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı bulunan 21 kurumumuzun değerli okul aile birliği başkanları ve çok kıymetli paydaşlarımızla bir araya gelerek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Rüstem TÜT başkanlığında bir dizi toplantı gerçekleştirdik.15 Mayıs 2024 Çarşamba günü Adnan Menderes Parkı ile kapalı pazar yerinde satışa sunulan ve Susurluk halkı ile buluşturulan el emeği göz nuru tüm yöresel gıdalar ve el işi ürünler, bu ürünlerin ortaya çıkarılmasında gerekli tüm malzemelerin temini kıymetli gönüllüler ve değerli velilerimizin katkıları ile sağlandı. Umuyoruz ki hem Adnan Menderes Parkında hem de pazar yerinde gerçekleştirdiğimiz kermes etkinliğimiz hem ilçemizde özel eğitim gereksinimi olan öğrencilerimizle ilgili bir farkındalık oluşturacak, hem de böylesine güzel bir amaçla bir araya gelen paydaşlar sayesinde yardımlaşmanın önemi noktasında ilçemizde bir örnek teşkil edecektir. Paydaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz," denildi. (KAYA KURAL)

                



  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı