ÖZEL SEÇKİN KREŞ ÖĞRENCİLERİ GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

ÖZEL SEÇKİN KREŞ ÖĞRENCİLERİ GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADI

Susurluk'ta faaliyet gösteren Özel Seçkin Kreş Çalışanları öğrencileri ile birlikte 10 Ocak 2023 Salı günü bir program hazırlayarak Susurluk'taki yerel gazete çalışanlarını kreşe davet etti.

Susurluk'ta faaliyet gösteren Özel Seçkin Kreş  Çalışanları öğrencileri ile birlikte  10 Ocak 2023 Salı günü bir program hazırlayarak Susurluk'taki yerel gazete çalışanlarını kreşe davet etti.

                Bilindiği gii her yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanıyor.Bu yıl Özel Seçkin Kreş Çalışanları ve Öğrencileri bir program hazırlayarak 10 Ocak 2023 Salı günü, saat 11.00'da Susurluk'taki yerel gazete çalışanlarını kreşe davet etti.

                Öğrenciler, hazırladıkları bir birinden değişik ve güzel soruları gazetecilere sorarak gazetecilik hakkında bilgi edindiler; kendilerinin çıkardığı özel gazeteyi gazetecilerle paylaştılar.

                Kısa bir konuşma yapan DHA muhabiri İbrahim PAMUKÇU, uzun yıllardır gazetecilik yaptığını, ancak bu denli güzel bir 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlamadığını belirterek, davete katılan tümÇalışan Gazeteciler adına Özel Seçkin Kreş Çalışanlarına ve Öğrencilerine teşekkür etti.

                Biz de 5 Eylül Gazetesi olarak, bizlere böyle güzel bir sürpriz yaparak günümüzü kutlayan Özel Seçkin Kreş Öğretmen ve Öğrencilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. 



  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı