ÖZGÜR ÖZEL: "O İKTİDARI DA SENİN ELİNDEN ALACAĞIZ"

ÖZGÜR ÖZEL:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür ÖZEL, Büyükşehir Belediye Binası önünde vatandaşlarla buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür ÖZEL, Büyükşehir Belediye Binası önünde vatandaşlarla buluştu.

                Balıkesir'e gelerek Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan vatandaşlara seslenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür ÖZEL, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın belediyelerin SGK borçlarını ödeyeceklerini belirten açıklamalarına yanıt verdi. ÖZEL; "Apırsan da köpürsen de bir yolunu bulup hizmet yapacağız. O iktidarı da senin elinden alacağız," dedi.

                Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür ÖZEL, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi önünde vatandaşlarla buluştu. 31 Mart seçimlerinin ardından 100 günlük süreci değerlendiren ÖZEL, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet AKIN'ın göreve gelmesiyle ilgili olumlu adımlar atıldığını vurgulayarak; "Ahmet AKIN başkan, söz verdiği gibi suya yüzde 15 indirim yaptı. Ayvalık Altınova su hattının temeli atıldı, sahiller temizlendi, asfaltlar atıldı, arıcılara ve tarıma destek verildi," şeklinde konuştu.

                ÖZEL ayrıca, Gökçeyazı köylülerinin siyanürle altın arayan şirkete karşı mücadelesini desteklediğini belirterek; "Jandarma Komutanı'na sesleniyorum, bir kişiyi daha ifadeye çağırırsanız, o kişi ifadeye benimle gelecek," dedi.

                Seçim sonuçlarına da değinen ÖZEL; "Balıkesir'de Ahmet AKIN yüzde 51 oy aldı. Ege'nin bütün illerini ATATÜRK'ün partisi kazandı. Halk arkamızda, senin bu hesabını ilk sandıkta soracak," ifadelerini kullandı.

                CHP Lideri konuşmasının ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesine girerek Ahmet AKIN'ın kahvesini içti. Ardından Altıeylül ve Karesi Belediyelerini ziyaret etmek için belediye binasından ayrıldı.

                Susurluk İlçe Başkanı Sema ACAR, Kadın Kolları Başkanı Alev ÇOBANKUYU ile Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda Susurluklu CHP'liler de mitinge katılarak Genel Başkanlarını alkışladı.