POLİS MEMURU SADETTİN GÜNAYDIN SAĞLIĞINA KAVUŞTU

POLİS MEMURU SADETTİN GÜNAYDIN SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekibinde görevli olan ve ilçemizde yapmış olduğu başarılı çalışmalarla Susurluk'umuzun takdirini kazanan Polis Memuru

Susurluk İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekibinde görevli olan ve ilçemizde yapmış olduğu başarılı çalışmalarla Susurluk'umuzun takdirini kazanan Polis Memuru Sadettin GÜNAYDIN, 09 Ocak 2023 günü sabahı, evinde bulunduğu sırada rahatsızlandı. Polis ekipleri tarafından Susurluk Devlet Hastanesi'ne götürülen Polis Memurunun kalbinin durduğunun anlaşılması üzerine yapılan müdahalenin ardından tekrar hayata döndürüldü ve Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. 

                Akciğer rahatsızlığı sebebi ile hayati tehlikesinin bulunduğu ve yoğun bakıma alındığı, solunum yetmezliği nedeniyle entübe edildiği belirtildi. Tedavisi yoğun bakımda devam eden Sadettin GÜNAYDIN, yaklaşık 1 (Bir) hafta sonra gözlerini açtı ve entübeden çıktı. Alınan son bilgilere göre Polis Memurumuzun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

                Gazetemiz tarafından Polis Memuru Sadettin GÜNAYDIN'ın sağlık durumu hakkında bilgi almak için İlçe Emniyet Müdürü Mehmet ÇATAK ile yapılan görüşmemizde;

                Arkadaşımız için çok korktuk ve üzüldük. Şimdi ise Emniyette bayram havası yaşıyoruz. Rahatsızlandığı sabah bize kısa bir süre telefonda kötü olduğunu bildirdi ve o an evinde yalnızdı ve görevinden çıkarak istirahate çekilmişti. Çok şükür ki düşünerek bizi aradı. Hemen 112 ve ekiplerimize bilgi verdik. Evine varıldığında apartmandan aşağı inmeyi başarmış, ancak ekip aracına alındıktan sonra yolda iken bilincini kaybetmiş. Hemen Susurluk Devlet Hastanesi'ne yetiştirildi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Allah'ın izni ile tekrar hayata döndürüldü ve Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Susurluk Devlet Hastanesi'nde görevli değerli doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Tüm sağlık personelini inşallah Sadettin arkadaşımız taburcu olduğunda birlikte ziyaret edeceğiz. 

                Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'nde tedavisi devam eden personelimizin sürekli yanında bulunan Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amiri Komiser Serhat Barış AVCI, durumu hakkında gelişmeleri takip etmektedir. İl Emniyet Müdürümüz Sayın Hasan ONAR, hastanede personelimizin ailesini ziyaret etti. Sağlık durumunu yakında takip eden Kaymakamımız Sayın Muammer KÖKEN ile birlikte personelimiz yoğun bakım servisinden çıkınca birlikte ziyaret gerçekleştireceğiz. Bu süreçte personelimiz için beni arayan ve ziyaret eden tüm idarecilerimize, Susurluk halkına ve gösterdikleri ilgiden dolayı 5 Eylül Gazetesi çalışanlarına teşekkür ederiz," dedi.

                Alınan bilgilere göre Polis Memuru Sadettin GÜNAYDIN'ın rahatsızlanmadan önceki son iki gün içerisinde başarılı bir çalışma göstererek, iki olayda karşılıklı husumet besleyen şahısların arasına girip bir olayın başlamadan sonlanmasını sağladığı ve bu şahıslardan 1 (Bir) adet uzun namlulu tüfek ve 2 (İki) adet tabanca ele geçirdiği öğrenildi. 



  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı