RAMAZAN BAHÇAVAN ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MI OLACAK?

RAMAZAN BAHÇAVAN ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MI OLACAK?

Balıkesir'in en başarılı Belediye Başkanlarından biri olan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan BAHÇAVAN'ın adı siyasi kulislerde Altıeylül Belediyesi ile anılmaya başlandı.

Balıkesir'in en başarılı Belediye Başkanlarından biri olan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan BAHÇAVAN'ın adı siyasi kulislerde Altıeylül Belediyesi ile anılmaya başlandı. BAHÇAVAN'ın siyasi tecrübelerinden faydalanmak isteyen AK Parti, kritik durumda olan Altıeylül için Ramazan BAHÇAVAN'ı düşünüyor. Ramazan BAHÇAVAN, bu konu ile ilgili henüz konuşmasa da AK Parti kulisleri bu iddia ile çalkalanıyor.

                Dursunbey'i yeniden inşa eden Ramazan BAHÇAVAN'ın adı, Altıeylül Belediye Başkanlığı ile anılmaya başlandı. Aday adaylık sürecinin başlaması ile birlikte AK Parti'de sular ısındı. Özellikle Karesi ve Altıeylül Belediyeleri için birçok isim konuşulurken, kulislere Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan BAHÇAVAN'ın ismi düştü. Yıllardır aldığı oy oranı ve yaptığı hizmetler ile dikkat çeken BAHÇAVAN, partililer tarafından Altıeylül Belediye Başkanlığına uygun görülüyor.



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli