Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz ve Yakınları ile Depremzede Misafirlerimize İftar

Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz ve  Yakınları ile Depremzede  Misafirlerimize İftar

Grand Rimedya Otel'de Şehit ailelerimiz, Gazilerimiz ve yakınları ile depremzede misafirlerimiz onuruna Susurluk Kaymakamlığınca iftar programı düzenlendi.

Grand Rimedya Otel'de Şehit ailelerimiz, Gazilerimiz ve yakınları ile depremzede misafirlerimiz onuruna Susurluk Kaymakamlığınca  iftar programı düzenlendi. Grand Rimedya Sahibi Mehmet AYDEMİR açılış konuşmasında “Şehit ailelerimizi, Gazilerimiz ve yakınları ile depremzede misafirlerimizi ağırlamak bizim için gurur kaynağıdır. Onlara iftar sofrası hazırlamakla borcumuzu ödeme vesilesi olmuştur. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.” Dedi. 
Ramazan Ayı boyunca toplumun her kesimiyle iftarda buluşan Kaymakam Muammer KÖKEN, mübarek ayın 12'nci iftarında orucunu Grand Rimedya Otel'de Şehit ailelerimiz, Gazilerimiz ve yakınları ile depremzede misafirlerimiz ile açtı.
Oruçların açılmasıyla duaların edildiği programda konuşan Kaymakam KÖKEN, "Bu mübarek akşamda aynı sofrada sizlerle birlikte olmak, bizler için gurur vesilesidir. Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şehitlerimizin emanetleri ve  gazilerimizle her buluşmamız çok özel anlamlar içeriyor. Böylesine ulvi bir makama erişmiş olan, her damlası kanlarıyla sulanmış olan bu toprakların gerçek sahiplerinin bizlere emaneti olan sizler her zaman başımızın tacı olmaya devam edeceksiniz. Ülkemizi yasa boğan, asrın felaketi olarak adlandırılan afeti yaşadık. Henüz çok taze olan bu  acıyı 81 vilayette 85 milyon vatandaş bütün benliği ile hissetti. Ramazan ayına da bu buruklukla girdik. İlçemizde de deprem bölgesinden gelen çok sayıda vatandaşımızı misafir etmeye devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle sizlere Posoflu Aşık Müdami şiirinde; geçen dörtlüğü paylaşmak istiyorum.
” Boyundurukta sami kalır meydanda
Asil olan ecdadını unutmaz
Yazda kışta lalesini kurutmaz
Hâalık bile kulu bütün çürütmez
Men yuh yıl izamı kalır meydanda” diyerek bizleri birlikte olmaya, her an birlikte yaşamaya, şehitlerimizin emaneti olan ailelerinin ve gazilerimizin o yüce duygularına eşlik etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. 



  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli