SERKAN SARI: "SANA SÖZ BALIKESİR HAKKINI ALACAK!.."

SERKAN SARI:

Önceki dönem Balıkesir CHP İl Başkanı, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Balıkesir 2'nci sıra Milletvekili adayı Serkan SARI,Susurluk'ta kapı kapı dolaşarak; "Sana Söz, Balıkesir Hakkını Alacak," dedi.

Önceki dönem Balıkesir CHP İl Başkanı, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Balıkesir 2'nci sıra Milletvekili adayı Serkan SARI,Susurluk'ta kapı kapı dolaşarak; "Sana Söz, Balıkesir Hakkını Alacak," dedi.

                Balıkesir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 2'nci sıra Milletvekili Adayı Serkan SARI, Balıkesir'i karış karış dolaşıyor. 19 Nisan 2023 Çarşamba günü Susurluk CHP İlçe binasını ziyaret eden SARI, İlçe Başkanı Bekir BARUT ve partililer tarafından karşılandı. Serkan SARI, partililerle beraber kapı kapı gezerek esnaftan oy istedi ve "Sana Söz, Balıkesir Hakkını Alacak," dedi.

                Susurluk CHP İlçe Başkanlığı'nın hazırladığı seçim çalışmaları programına katılan SARI, Susurluk esnafı ve vatandaşlarla buluştu. Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen, ardından da çözüm önerilerini paylaşan Serkan SARI, 13'üncü Cumhurbaşkanı Kemal KILIÇDAROĞLU olacak diyerek, güzel ve aydınlık günlerin geri geleceğini söyledi.

                "DOKUNDUĞUMUZ HER ESNAFTAN BİN AH İŞİTTİK"

                Esnaf ziyaretlerini değerlendiren Serkan SARI; "Dokunduğumuz her esnaftan bin ah işittik. Bugün ilçenin içinde bulunduğu karamsar tablonun çözümü için Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı  Adayı Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU'nun önderliğindeki 13'üncü Cumhurbaşkanlığı seçiminden zaferle çıkacağız. Halkımızın umudu Genel Başkanımız Kemal KILIÇDAROĞLU... Milletimizin umudu, Meclisteki CHP çatısı altında seçime giren Milletvekillerimiz," diye konuştu.

                Sözlerine devam eden SARI; "Esnaf arkadaşlarımı ziyaret ederek ekonominin durumunu ve yaşanılan sıkıntıları değerlendirdik. Emekçi kardeşlerimizle birlikte daha güzel bir gelecek için mücadele edeceğiz. Balıkesir'de ziyaret etmediğimiz, derdini dinlemediğimiz hiçbir vatandaşımız kalmayacak. Bİz, iktidara yürüyoruz; sıkıntıları çözmek ve geleceğe umut olmak için çalışıyoruz," açıklamalarında bulundu.

                "GELEN İKTİDAR HALKIN İKTİDARI OLACAK"

                Ziyaretleri sırasında emekli olup çalışmak zorunda kalan yaşlı esnaflarla da görüşen SARI; "İnanın, emeklilerimizin de rahat edeceği bir dönem gelecek. En az asgari ücret kadar emekli maaşı sözü veriyoruz. Bakın, alım gücümüz çok düştü. Ekonomimiz içler acısı... Her geçen gün, bir önceki günü arar olduk. Bu duruma ancak biz "DUR" diyebiliriz. Hepinizin oylarına talibiz, çünkü bu zor günleri hep birlikte el ele, omuz omuza atlatabiliriz... Birlikte başaracağız; gelen iktidar halkın iktidarı olacak," dedi.

                "HAZIRIZ, ADALETİ SAĞLAYACAĞIZ"

                "Değişim zamanı geldi," diye konuşan Serkan SARI, ülkenin içinde bulunduğu dar boğazdan çıkış yolunun, atılacak yeni adımların Genel Başkan Kemal KILIÇDAROĞLU'nun önderliğinde gelişeceğini vurguladı.

                İki bin 300 maddeden oluşan çözüm önerlerinin olduğuna dikkat çeken Serkan SARI;"Planlarımız doğrutusunda hareket edeceğiz. Neyin, ne zaman yapılacağı belli. İki-üç yıl içinde ülkemizde beklenen adaleti sağlayacağız. Esnafın, emeklimizin, gençlerimizin rahatça nefes almasını sağlayacağız. MİLLET İTTİFAKI, bizim ittifakımız hazır, heyecanımız yüksek," diyerek sözlerini tamamladı.

                Susurluk ziyaretinde Serkan SARI'ya CHP İlçe Başkanı Bekir Barut, Kadın Kolları Başkanı Alev ÇOBANKUYU, Yönetim Kurulu üyeleri, Saadet Partisi İlçe Başkanı Kamil KIRAL, Demokrat Parti İlçe Başkanı Mehmet AYAZ, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Kaan SUCU ve çok sayıda partili eşlik etti. 

                                                                                                              Haber: Gürdal ERGEN 

 

 



Anahtar Kelimeler: SERKAN : " BALIKESİR HAKKINI ALACAK!.."
  • Pazartesi 26.1 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Salı 27.7 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.8 ° / 13.1 ° false