SERVİS ŞOFÖRLERİNE YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

SERVİS ŞOFÖRLERİNE YÖNELİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Beşeylül İlkokulu Konferans Salonunda, öğrenci taşımacılığı yapan servis şoförlerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ile iş birliği içinde; trafik güvenliği ve bireys

Beşeylül İlkokulu Konferans Salonunda, öğrenci taşımacılığı yapan servis şoförlerine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ile iş birliği içinde; trafik güvenliği ve bireysel sorumluluklar konusunda farkındalığı geliştirme toplantısı yapıldı.

                Bilgilendirme toplantısında, okul servis şoförlerinin hizmet verdiği yaş grubuna ait gelişim dönemleri özellikleri tanıtıldı. Öğrenci, öğretmen, veli ve servis şoförleri arasında işbirliğinin sağlamasına dikkat çekildi. Öğrencilerin karşı karşıya kalabilecekleri risk durumlarını ve bu durumlara yönelik uygun yaklaşım biçimlerini fark edebilmenin önemine vurgu yapıldı.

 Servis şoförlerinin ve Rehber Personelin çalışma yönetimi konusunda bilinçlenmeleri bir kez daha tekrarlandı. Trafik güvenliği, ilk yardım ve iletişim konularında bilgi ve becerilerini artırarak kapasitelerini geliştirmek amacıyla gerçekleştirilen seminer, Şoför ve yüklenicilerden gelen sorulara yanıt verilerek sonlandırıldı.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı