SPORCULARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

SPORCULARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Susurluk Ayran Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen Voleybol ve Ayak Tenisi müsabakalarında dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Susurluk Ayran Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen Voleybol ve Ayak Tenisi müsabakalarında dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

                30 Ağustos Zafer Bayramı ve Susurluk Ayran Festivali etkinlikleri kapsamında düzenlenen Voleybol ve Ayak Tenisi müsabakalarında dereceye giren takımlara ödülleri, Irmak ARICI konseri öncesi Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Başkan Yardımcısı Sibel SARI, CHP İlçe Başkanı Ümit Bekir BARUT ve İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet GÜZEL tarafından dereceye giren takımları temsil eden kaptan veya sporcularına verildi.

                Ödül töreni öncesi konuşma yapan Nurettin GÜNEY; "Zafer Bayramımızı bir kez daha kutluyorum. Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK; 'Zafer, zafer benimdir' diyebilenlerindir. Başarı ise 'Başaracağım' diye başlayarak sonunda 'Başardım' diyebilenlerindir, demiştir. 30 Ağustos Zaferi, bu inanç ve bu azim sonucu kazanıldı. Sporcularımız da bu inanç ve azimle sahaya çıkarak derece yaptılar. Onları ve bu spor etkinliklerine katılan herkesi kutluyorum," dedi. 

                Voleybol Müsabakalarında: 1. Yıldızspor, 2. Göbelspor, 3. Kurt Ticaret oldu.

                Ayak Tenisinde ise: 1. Coffee Joys, 2. Kara Kuvvetleri, 3. No 17 Paly Station, dereceye giren takımlar oldu. 

                FEHİM DİKMEN VE SUSURLUK TEMALI SÖYLEŞİ

                Susurluk Ayran Festivali Şenlikleri kapsamında, 31 Ağustos 2023 Perşembe günü Fehim DİKMEN (Fehim Hoca)’in yönlendiriciliğinde Susurluk Temalı Söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşiye, çok sayıda sporcu ve sporsever katıldı.

                01 Eylül 2023 Cuma günü 10.00-22.00 saatleri arasında ‘Kitap Günleri’ başladı. İlk gün Susurluklu yazarlardan Hanife Filiz ÜSTÜNDAĞLI ile Merve ÇETİN kitaplarını imzaladı.

                Saat 21.00’da Dr. Elif Burcu ÖZKAN ve Dr. Onur UZER yönlendiriciliğinde Cumhuriyetin 100. Yılında ATATÜRK Söyleşisi, Susurluk Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 

                02 Eylül 2023 Cumartesi günü 20.30’da Festival Korteji Belediye Önünden başlayarak ATATÜRK Parkında sonlandırıldı; Başkan Nurettin GÜNEY, Açış Konuşmasını yaptı. Halk Oyunları Gösterisi beğeni ile izlendi.

                03 Eylül Pazar günü 21.30’da ÖZGÜN Konseri gerçekleştirildi. 

                04 Eylül 2023 Pazartesi günü, 21.10’da Saraybosna Halk Oyunları gösterisi sunuldu; saat 21.30’da Hande ÜNSAL sahne aldı.

05 Eylül 2023 Salı günü (Bugün) 10.00 Kurtuluş Programı (KAYMAKAMLIK)

                12.00 Çocuk Konseri – 21.10 Bulgaristan Halk Oyunları – 21.30’da da Rafet El Roman Konseri izlenecek.



Anahtar Kelimeler: SPORCULARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı