SUSURLUK 34'ÜNCÜ AYRAN FESTİVALİNE HAZIR

SUSURLUK 34

Bu yıl 34'üncüsü düzenlenen Susurluk Ayran Festivali, çok güzel programlarla Susurlukluların gönlünü fethedecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ile başlayacak festival, 7 gün boyunca Susurluk'ta hareketli günler yaşatacak.

Bu yıl 34'üncüsü düzenlenen Susurluk Ayran Festivali, çok güzel programlarla Susurlukluların gönlünü fethedecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ile başlayacak festival, 7 gün boyunca Susurluk'ta hareketli günler yaşatacak.

                Sanat Sokağı Eğlenceleri, Susurluk Atatürk Parkında çocuk etkinlikleri, yarışmalar, oyunlar, söyleşiler, sergiler ve konserlerle dopdolu bir Ayran Festivali gerçekleşecek.

                Konserlerde, 30 Ağustos Irmak ARICI, 3 Eylül ÖZGÜN, 4 Eylül Hande ÜNSAL ve 5 Eylül Rafet El ROMAN Susurluk Ayran Festivalinde sahne alacak.

                Ayrıca bu yıl ilk kez Festival Programında çocuklara özel bir konser var. Tıngır Nıngır Müzik Grubu, 5 Eylül Salı günü Atatürk Parkında çocuklarla bir araya gelecek.

                Susurluk Atatürk Parkı çocuklar için hazırlandı. Animatörler, Palyaçolar, Sişme Oyun Parkurları ve eğlenceli yarışlarla Ayran Festivali Çocukların Festivali olacak.

                Kitap Günleri, Sergiler, Folklor Gösterileri, Söyleşiler, Şiir Dinletileri ve İmza Günleri ile Ayran Festivali Kültür Festivailne dönüşecek.

                #cumhuriyetin yüzü, diyerek 29 Ekim 2022'de başlayan ve Türkiye'de Cumhuriyetimizin 100. yaşını bir yıl boyunca etkinlikler ve anlatılarla kutlayan tek kurum olan Susurluk Belediyesi, 34'üncü Ayran Festivali ile ATATÜRKve CUMHURİYET yolunda bir anlayışı taçlandırıyor.

                BAŞKAN GÜNEY: BERABER ÇALIŞTIK, BERABER EĞLENECEĞİZ!"

                Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Ayran Festivalinin Susurluk'un göz bebeği olduğunu ve ilçenin tanıtımı için bu festivallerin çok önemli olduğunu söyledi. Geçtiğimiz günlerde Susurluk Çaylak Mesiresinde düzenlenen Motosiklet Festivalinin ekonomik olarak liçeye katkısına dikkat çeken Başkan GÜNEY, 34'üncü Ayran Festivalinin de katkı sağlayacağını ve tüm Susurluk'un ulusal çapta tanıtımının olacağını ifade etti.

                Festival boyunca Susurluk'ta yine yakın çevre il ve ilçelerden, hatta Türkiye'nin her köşesinden bolca konuk ağırlayacağımızı söyleyen Başkan GÜNEY; "El Ele Vererek Beraber Çalıştık Şimdi De Beraber Eğleneceğiz," dedi. (KAYA KURAL)



Anahtar Kelimeler: SUSURLUK ' AYRAN FESTİVALİNE HAZIR
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı