SUSURLUK ANADOLU LİSESİ İNGİLTERE'DEKİ EĞİTİM VE KÜLTÜR GEZİSİNİ TAMAMLADI

SUSURLUK ANADOLU LİSESİ İNGİLTERE

Susurluk Anadolu Lisesi öğrencileri, İngiltere'deki eğitim ve kültür gezisini tamamlayarak Türkiye'ye döndü.

Susurluk Anadolu Lisesi öğrencileri, İngiltere'deki eğitim ve kültür gezisini tamamlayarak Türkiye'ye döndü.

                Susurluk'un sınavla öğrenci alan Susurluk Anadolu Lisesi, bu yıl da yurt dışı gezilerini yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl İtalya'ya bir haftalık eğitim ve kültür gezisine giden Susurluk Anadolu Lisesi, bu yıl da 20-28 Nisan 2024 tarihleri arasında İngiltere'ye eğitim ve kültür gezisi düzenledi. 13 öğrenci ve 2 öğretmenin katıldığı gezide, öğrenciler Londra'da 1 haftalık İngilizce dil eğitimi aldılar. Başkent Londra'da kültürel turlar yapmaya da fırsat bulan grup; turistik ve tarihi öneme sahip Piccadilly Circus, Hyde Park, Nothinghill, Kensington, Greenwich, Westminister BigBen, British Museum, National History Museum, London Eye gibi daha birçok müze, park ve turistik yerleri gezdiler.

                Tüm organizasyonu okuldaki öğretmenler tarafından yapılan eğitim ve kültür gezileri, öğrenciler ve veliler tarafından büyük ilgi görüyor. Susurluk Anadolu Lisesi bu geziler ile öğrencilerine farklı kültür, şehir tanıma, dil becerisi, hedeflerini genişletebilme gibi beceriler kazandırmayı amaçlıyor.

                Susurluk Anadolu Lisesinin çalışmaları, 05-13 Haziran 2024 tarihleri arasında 18 öğrenci ve 2 öğretmenin katılacağı 'İtalya Gezisi' ile devam edecek. 



  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 24.8 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı