SUSURLUK BELEDİYE BAŞKANI NURETTİN GÜNEY YEREL BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞTU

SUSURLUK BELEDİYE BAŞKANI NURETTİN GÜNEY YEREL BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞTU

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, 16 Mayıs 2023 Salı günü saat 10.00'da Susurluklu yerel basın mensupları ile bir araya geldi.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, 16 Mayıs 2023 Salı günü saat 10.00'da Susurluklu yerel basın mensupları ile bir araya geldi.

                Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, makam odasında basın mensuplarına son günlerde Belediye adına yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

                Başkan GÜNEY, katılan basın mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başladı ve şöyle dedi:

                "Beraberüretelim diyerek topraklarımıza ve ülkemize değer katmaya devam ediyoruz. Atalarımızdan gelen tohumlarımızı ilçemiz topraklarında ekiyor, ekilmesi için vatandaşlarımıza hediye ediyoruz.

                Domates, biber, patlıcan fidelerini ve Bursa-Gemlik zeytini fidanlarını Susurluklu hemşehrilerimiz ile buluşturduk. 

                Belediyemize ait topraklarda şeker pancarı ekimi yapıyoruz. Geçen yıl olduğu gibi Şeker Fabrikası ile birlikte Susurluk ve Ülke üretimine can vermeye, katma değer sağlamaya devam ediyoruz.

                Belediyeburada projemiz ile bugüne kadar; Yaylaçayır, Gürece, Karaköy, Kepekler, Okçugöl, Günaydın, Reşadiye, Söğütçayır, Ömerköy, Söve, Ilıcaboğazı, Muradiye köylerimize ulaştık, gerek görüldüğünde ulaşmaya devam edeceğiz. Susurluklu hemşehrilerimiz ile buluşarak köyün ve Susurluk’un geleceği üzerine sohbet ediyoruz. Köylerimizin varsa eksiklerini gidermek için tüm Belediye Müdürlüklerimiz ile her an göreve hazır bekliyoruz. Kırsalda, köylerde yaptığımız bu buluşmaları Susurluk Merkez Mahallelerimizde de yapacağız.”

                Başkan GÜNEY, “Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları kapsamında 15-21 Mayıs Gençlik Haftası coşkusu Susurluk’u saracak. Biz, Belediye olarak gençlerimize birbirinden farklı ve güzel birçok etkinlik hazırladık. 16 Mayıs Salı Günü saat 15.00’da Susurluk Kongre ve Kültür Merkezinde ‘Hakan BİLGİN’ ile ‘Farkında mısınız?’ Söyleşisi, aynı gün, aynı yerde saat 21.00’da; 17 Mayıs Çarşamba günü yine saat 21.00’da Susurluk Belediyesi Gençlik Tiyatrosu ‘OTOBÜS’ adlı tiyatro oyununu sergileyecek.

                18 Mayıs Perşembe günü saat 10.30’da ‘Gençlik Koşusu’ Susurluk Belediyesi Ayran Evi önünden başlayıp Atatürk Meydanı’nda sonlanacak.

                Aynı gün saat 20.30’da Balıkesir TC Ziraat Bankası Güzel Sanatlar Lisesi Oda Orkestrası ve Metalic Blue Konseri izlenecek.

                19 Mayıs Cuma günü ‘Gençlik İçin Pedal Çevir’ etkinliğimiz, saat 16.00’da Susurluk Şehir Stadından başlayacak ve Çaylak Mesiresinde son bulacak. Akşamında, ‘Retrobüs’ müzik grubunun Konseri Susurluk Kongre ve Kültür Merkezinde gençlerimiz ile buluşacak.

                Tüm halkımızın Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor; herkesi ‘Gençlik Haftası Sosyal Etkinlikleri’ne davet ediyorum,” dedi. (Gürdal ERGEN)



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı