Tarih: 10.09.2024 09:33

SUSURLUK BELEDİYE BAŞKANLIĞI: "KİTAP GÜNLERİNE HOŞ GELDİNİZ"

Facebook Twitter Linked-in

Susurluk Belediyesi tarafından 35'incisi düzenlenen Ayran Festivali etkinlikleri kapsamında, 30 Ağustos Cuma günü Sanat Sokağı'nda başlayan 'Kitap Günleri', geçtiğimiz hafta sonu tamamlandı.

                Susurluk Belediyesi tarafından 35'incisi düzenlenen Ayran Festivali etkinlikleri kapsamında, 'İyi Bir Kitap Gerçek Bir Hazinedir' sloganı doğrultusunda çeşitli yayınevlerinin kitapları satışa çıkarıldı. Hayat pahalılığı, kitap fiyatlarındaki aşırı yükseliş, kitap satışlarını olumsuz etkilese de kitap günlerine katılan yazarlarımız, mutlu günler geçirdiklerini belirttiler.

                'Yıldız Tozu Öyküleri' adlı kitabın yazarı Merve ÇETİN, "Dört yaşındaki bir çocuğa, gerçek canavarların gizli mabedinin oyuncak ayı değil, insanların kalbi olduğunu, annenin güvenli kollarından ayrıldığında her kuytuda saklanıp pusuda bekleyen gölgeleri anlatabilmenin bir yolu mutlaka olmalı," diyerek tanıttığı kitabını satanlar arasındaydı. 

                Susurluk Belediye Başkan Yardımcısı Taylan AKOĞLAN, kitaplarını imzalayanlar arasında yer alan Merve ÇETİN'e, 'Kitap Günlerine Hoş Geldiniz' diyerek, Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL'in imzaladığı bir sertifika ve Susurluk Belediyesi'nin amblemi olan 'Ayran Bardağı' sundu. Yazar ÇETİN de bu nazik davranışlarından dolayı Susurluk Belediye Başkanlığı'na teşekkür etti.

                'Yıldız Tozu Öyküleri' adlı kitabın yazarı Merve ÇETİN, kızı Edil ERGEN ile de objektifimize poz verdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —