SUSURLUK BELEDİYE RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ

SUSURLUK BELEDİYE RAMAZAN AYI ETKİNLİKLERİ

Susurluk Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında, 26 Mart 2024 Salı günü Susurluk Kongre ve Kültür Merkezin’de çocuklarımızın keyifli vakit geçireceği özel bir eğlence programı düzenledi.

Susurluk Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında,  26 Mart 2024 Salı günü Susurluk Kongre ve Kültür Merkezin’de çocuklarımızın keyifli vakit geçireceği özel bir eğlence programı düzenledi. Bu özel etkinlikte, geleneksel Türk gölge oyunu Hacivat Karagöz'ün eğlenceli dünyasına adım atarak, sihirbazın gizemli numaralarıyla büyülenen çocuklar ,enerjilerini  Mini Disco partisiyle attılar.

 

 27 Mart 2024 Çarşamba Dünya Tiyatrolar Günü'nde, Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi'nde  Kardeş payı dizisi oyuncularından Fulden AKYÜREK'in en iyi kadın oyuncu ödülünü aldığı ödüllü komedi  “BOŞANMA TEKLİFİ”  oyunu sergilendi.

Barbaros UZUNÖNER ve Fulden AKYÜREK alışılmadık bir komedi ile sahne aldılar. Oyunun konusu kısaca şöyleydi. “ Farklı partilerin insanları birbirlerini severek bir koalisyon oluşturuyorlar. Adı evlilik olan bir koalisyon.  Bu evlilikten istikrar bekleniyor ama pek beklendiği gibi olmuyor. Düşünce ayrılıkları yüzünden tartışmalar hep çift haneli oluyor. Tartışmaların fitili tanıştıkları anda fitilleniyor ve o ateş hiç sönmüyor. Düğün gününü bile boş geçmiyorlar. Böyle bir evliliğin sonunda haliyle birbirlerine soruyorlar, "Benimle Boşanır mısın?"              

Seninle evlenir miyim?,  Freud'un İnsanları,  Etik Alkol oyunlarının yazarı Barbaros UZUNÖNER'in yeni oyunu izleyenleri kahkaha tufanına boğdu ve tam not aldı.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı