SUSURLUK BELEDİYESİ 3 BİN KİŞİLİK AŞ EVİ İLE DEPREM BÖLGESİNDE

SUSURLUK BELEDİYESİ 3 BİN KİŞİLİK AŞ EVİ İLE DEPREM BÖLGESİNDE

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Kahramanmaraş merkezli depremde, depremzedelerin yiyecek gereksinimini karşılamak için afet bölgesinde 3 bin kişilik sıcak yemek çıkarma kapasitesine sahip Aş Evi'nde hizmete

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Kahramanmaraş merkezli depremde, depremzedelerin yiyecek gereksinimini karşılamak için afet bölgesinde 3 bin kişilik sıcak yemek çıkarma kapasitesine sahip Aş Evi'nde hizmete başladıklarını söyledi.

                Susurluk Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde 2 depremle sarsılan ve 10 ili etkileyen felaket sonrası, bütün olanaklarını seferber etti. Belediyenin tüm olanakları ve Susurluklu vatandaşların destekleri ve bağışları ile Kahramanmaraş'ta depremzedelerin yiyecek gereksinimini karşılamak üzere 3 bin kişilik sıcak yemek çıkarma kapasitesine sahip Aş Evi kuruldu ve yemek dağıtımı başladı.

                "TÜM OLANAKLARIMIZI SEFERBER ETTİK"

                Depremin hemen ardından Belediye tarafından anons edilerek yardıma destek çağrısında bulunan Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY de Kahramanmaraş'a giderek yemek dağıtımı yapan Susurluk Belediyesi Aş Evi'ni yerinde inceledi.

                Depremzedelerin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Başkan GÜNEY; "Tüm olanaklarımızı afet bölgesi için seferber ettik. Belediye personelimiz, gönüllü aşçımız, Susurluk halkından gelen gıda yardımları ile depremzedelere sıcak yemek ikram ediyor. Susurluk halkına gösterdikleri dayanışma birlik ve beraberlik için teşekkür ediyorum. Tüm depremzedelerimiz için elimizden gelen her şeyi yapmak bizim amacımız ve aynı zamanda da görevimiz; hizmetlerimize devam edeceğiz," dedi.



  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı