SUSURLUK BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

SUSURLUK BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Susurluk Belediye Başkanlığı, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Susurluk Belediye Başkanlığı, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

                Susurluk Belediyesi tarafından bu yıl 35'incisi düzenlenen Ayran Festivali, 30 Ağustos 2024 Zafer Bayramı coşkusuyla başladı. Hem çocuklar hem de yetişkinler; etkinlikler, oyunlar, yarışmalar ile eğlenceli saatler, günler geçirdi. 

                Festivalin müzik bölümünde Nurcan BAŞPINAR, Sena ŞENER, Grup Barabar, Grup Pinhani gibi ünlü sanatçılar, Susurlukluların kulaklarının pasını sildi. Susurluk'ta gerçekleştirilen bu büyük etkinlik hem yerel halkın hem de konukların büyük beğenisini topladı. 

                5 Eylül Susurluk'un düşman işgalinden Kurtuluş Günü ve Ayran festivali coşkulu bir atmosferde sona erdi.

                KAVAS SOKAK TAMAM SIRA ÇAY CADDESİ'NDE

                Kavas Sokak'ta yağmur drenaj hattı çalışmaları başarı ile tamamlandı. Çalışmalar kapsamında toplam 432 metre uzunluğunda 600'lük koruge boru döşendi. Bu sayede sokakta yaşanan su baskını sorunu tamamen ortadan kalkmış oldu.

                Kavas Sokak'ta tamamlanan çalışmaların ardından sıra Han Mahallesi Çay Caddesi'ne geldi. Her yağmurun ardından Çay Caddesi, yağmur suları ile kaplanıyor, bazı iş yerlerini sular basıyordu. Bu duruma da son vermek için Çay Caddesi'nde de incelemeler tamamlandı; çalışmalar yakında başlayacak.

                SÖVE-GÜNAYDIN MAHALLESİ YOL ÇALIŞMALAR

                Balıkesir Büyükşehir Belediyesi desteği ile Söve-Günaydın yolu yapım çalışmaları devam ediyor. Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi ve İl Koordinatörü Yaşar SAĞLAM çalışmaları yerinde inceledi.

                FEN İŞLERİ

                Susurluk Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe merkezinde ve kırsal mahallelerde yürütmüş olduğu çalışmalar ile her noktaya hizmet götürmeye devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi il koordineli bir şekilde yürütülen Göbel Mahallesi girişi, asfalt onarım çalışmalarına başlanırken; kırsal mahallelerde etkinlik alanları yapıyor ve restorasyonlarını gerçekleştiriyor. (GÜRDAL ERGEN) 

                



  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı