Tarih: 27.09.2024 09:43

SUSURLUK BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Susurluk Belediyesi, gece gündüz demeden Susurluk'u daha yaşanabilir bir kent yapmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

                Susurluk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Susurluk Hasan Can Kapalı Pazar yerinde, Çarşamba Pazarı'nın kalkmasının ardından pazar yerini temizledi.

                Susurluk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Ayran Evi'nde dış cephe boyama çalışmalarını tamamladı. Hasar gören yerlerin onarımını yaptı. Şehit Zekeriya Bilgen (Eski adı ile Emek Meydanı), yol bakım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

                Kış mevsiminin yaklaşması ile birlikte, su taşkınlarının önüne geçmek ve halkımızın mağdur olmaması için ilçemiz genelinde mazgal temizlik ve bakım çalışmaları yapıldı.

                Susurluk Belediyesi, hizmetleri hızlandırmak ve verimliliği artırmak adına yeni bir  iş makinesini belediyeye kazandırdı.

                Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL ve Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi, Susurluk Koordinatörü Yaşar SAĞLAM ile birlikte, Sultaniye Mahallesi'nde yapımı devam eden düğün salonu çalışmalarını yerinde incelediler. Çalışmaların planlandığı gibi ilerlediğini belirten Başkan SEMİZEL, düğün salonunun en kısa sürede tamamlanacağını ve ilçemiz sakinlerinin hizmetine sunulacağını söyledi.

                "İTFAİYEYİ ZİYARET ETTİK"

                25 Eylül-01 Ekim İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL, Başkan Yardımcısı Taylan AKOĞLAN, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi ve Susurluk Koordinatörü Yaşar SAĞLAM Susurluk İtfaiye Amirliği'ni ziyaret etti. 

                Başkan SEMİZEL; "Başta yangın felaketi olmak üzere, deprem ve sel gibi birçok doğal afete karşı insanımızı ve tüm canlıları koruyup kollayan, onlara siper olan itfaiye çalışanlarımızın İtfaiye Haftası'nı kutluyoruz," dedi.

                




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —