Tarih: 15.10.2024 09:16

SUSURLUK BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

Susurluk Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçenin belirlenen noktalarında çim biçme ve çiçek, fidan dikme işlemlerine devam ediyor.

                Susurluk Belediyesi merkezde yürüttüğü çalışmalarla vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı hedefliyor. Belediye bünyesinde yürütülen bu çalışmalar, şehrin genel görünümünü güzelleştirmeyi hedefliyor.

                Susurluk Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, merkezdeki belirlenen noktalarda çim biçme ve bitki ekim-dikim işlemlerine deva ediyor. Bu çalışmalar; şehrin yeşil alanlarının korunması, düzenlenmesi ve daha estetik bir görünüme bürünmesine yardımcı oluyor. 

                Temizlik İşleri Müdürlüğü de ilçe genelinde kapsamlı temizlik çalışmalarını yürütüyor. Ekipler, kentin sokaklarını düzenli olarak temizliyorlar. Belediyeden yapılan açıklamada ise şöyle denildi: "Şehri temiz tutmak bizim asli görevimiz. Biz, bu temizliği yaparken halkın sağlını da koruyor ve çevremizi daha temiz tutarak görüntü kirliliğinin önüne geçiyoruz."

                Bunların dışında, Sultaniye ile Dereköy mahallelerinde bulunan düğün salonlarının tamamlanması ve tadilat çalışmaları da devam ediyor. Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım SEMİZEL, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve İl Koordinatörü Yaşar SAĞLAM ile birlikte Sultaniye mahallesinde yapımı devam eden düğün salonu inşaatı ile Dereköy'de mevcut düğün salonunun tadilat çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaların bir an önce tamamlanmasına öncülük ediyorlar. 

                Susurluk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü de yaptığı açıklamada; "Düzenlediğimiz ritim ve perküsyon, bağlama ve halk oyunları kursları ilk dersleri ile başladı. Katılımcılar hem teorik bilgi ediniyor hem de pratik becerilerini geliştiriyor. Müzik ve halk oyunları eşliğinde kurslarımız siz değerli katılımcılar sayesinde keyifli bir şekilde devam ediyor," dedi. (DENİZ ERGEN)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —