Tarih: 17.11.2023 09:26

SUSURLUK BELEDİYESİ FEN İŞLERİ İLE ÇEVRE VE TEMİZLİK İŞLERİ EKİPLERİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Susurluk Belediyesi Fen İşleri ekipleri ile Çevre ve Temizlik İşleri ekipleri, Susurluk halkının rahat yaşayabilmesi için çalışmalarına gece gündüz devam ediyor.

                Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Susurluk Fen İşleri Müdürlüğü ile Çevre ve Temizlik İşleri ekiplerinin yaptığı çalışmalardan örnekler vererek;

                "Belediyemiz Fen İşleri ekiplerimiz;

                Alibey Mahallesi metruk bina yıkım çalışmaları gerçekleştirildi. Balıklıdere Köy Kahvesi indirme çalışmaları tamamlandı. Baybaran Caddesi taş tamirat çalışmaları yapıldı. Dereköy ve Göbel Mahallesi yol onarım ve taş tamirat çalışmaları gerçekleştirildi.

                Günaydın Mahallesi Çeşme Yanı güzelleştirme (Piknik Masası yapımı) çalışmaları tamamlandı. Haftalık olarak gerçekleştirilen su arıtma cihazlarının bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

                Halı saha, Ilıca Mahallesi Motel bakım, onarım çalışmaları başlatıldı. Karşıyaka Mahllesi yağmur suyu gideri bakım ve onarım çalışmaları sonuçlandırıldı. Sanat Sokağı Susurluk Kongre ve Kültür Merkezi tuvaleti alternatif girişi sağlandı.

                Muammer Aksoy Bulvarı bakım onarım çalışmaları kapsamında bordörler boyandı. Reşadiye Mahallesi yol yapım; Okçugöl Mahallesi Düğün Salonu yapım çalışmaları gerçekleştirildi. Süğütçayır Mahallesi yolu asfalt yama , Söve Mahallesi yol bakım ve onarım çalışmaları tamamlanıyor.

                Sultançayır Mahallesi Düğün Salonu, Zambak ve Kasapbaşı Sokak yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi. 

                Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Susurluk'a toz kondurmamak için sabahın erken saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar çalışıyor. Düzenli ve planlı çalışmalar sonucunda şehrin dört bir yanında çalışmalar gerçekleştiren ekiplerimize kolaylıklar diliyoruz," dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —