Tarih: 30.09.2022 09:11

SUSURLUK BELEDİYESİ İSRAFA KARŞI HAREKETE GEÇTİ

Facebook Twitter Linked-in

Susurluk Belediyesi, yapılan ekmek israfını göz ardı etmeyerek, ilçenin belirli yerlerine "Bayat Ekmek Kumbarası" yerleştirdi.

                Susurluk Belediyesi, çeşitli noktalara yerleştirilen "Bayat Ekmek Kumbarası"nda toplanan ekmekleri, sevmli dostlarımız için mamaya; besi hayvanları için de yeme dönüştürüyor.

                Susurluk Belediyesi, "Bayat Ekmek Kumbarası" projesi kapsamında, bayat ekmeklerin hayvanlar için mama ve yeme dönüştürülmesi için ilk etapta şehirdeki 8 noktaya bayat ekmek kumbarası yerleştirildi.

                Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY; "Sokakta yaşayan dostlarımızı ihmal etmiyor, onların aç kalmalarına mani oluyoruz; onların dertlerine çözüm olmaya devam ediyoruz. Susurluk halkından da bu projemize destek olmalarını bekliyoruz," sözleri ile bayat ekmeklerin çöp yerine kumbaraya bırakılmasını istedi.

                Bayat Ekmek Kumbaralarının Bulunduğu Yerler:

                Karşıyaka Şahlan Sitesi Yanı, Karşıyaka Susurluk Belediyesi Ekmek Satış Büfesi Önü, Muammer Aksoy Bulvarı (Giriş ve çıkış), Bağlar Caddesi, Şehit Fikret Caddesi Park Köşesi, Okullar Caddesi, Kışla Mahallesi Atatürk İlkokulu Önü, Sultaniye Camisi Önü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —