Tarih: 05.05.2023 09:11

SUSURLUK BELEDİYESİ KİTAP GÜNLERİ 7 MAYIS'TA SONA ERİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Susurluk Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kitap Günleri'nde okurlar, yazarlarla buluştu.

                Susurluk Belediyesi tarafından düzenlenen 'Kitap Günleri', Susurluk Belediyesi Atatürk Parkı Sanat Sokağı'nda okurlarla buluştu.

                28 Nisan-07 Mayıs tarihleri arasında sürecek olan kitap günleri etkinliği, Susurluklular tarafından yoğun ilgi görüyor. Yazarların okurlarla buluştuğu kitap günlerinde yazarlar ve okurlar arasında söyleşiler düzenleniyor; etkinlik kapsamında kitap tanıtımları ve imza günleri gerçekleştiriliyor.

                "Okuyan Şehir Susurluk" projesi kapsamında ülke genelinde adından söz ettirmiş birçok seçkin kitapevinin ve birbirinden ünlü yazarların katıldığı kitap günlerini ziyaret eden Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY; “Susurluk Belediyesi olarak her zaman eğitim ve kültür faaliyetlerimiz kapsamında kitap ve beraberindeki okuma alışkanlığı kazandırmaya yönelik etkinliklerimizi her geçen gün artırarak gerçekleştiriyoruz. ‘Okuyan Şehir Susurluk’ projesi kapsamında birbirinden değerli yazarları Susurluk’ta ağırlayarak kitap günleri düzenliyoruz. Tüm halkımızı ‘Sanat Sokağı’na davet ediyoruz,” diye konuştu.

                Kitap Günleri, Susurluk Belediyesi Atatürk Parkı Sanat Sokağı’nda saat 10.00’da başlayıp, 22.00’a değin açık oluyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —