SUSURLUK BELEDİYESİ YENİKAPI TANITIM GÜNLERİNDE

SUSURLUK BELEDİYESİ YENİKAPI TANITIM GÜNLERİNDE

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Başkan Yardımcısı Sibel SARI ve Belediye İşletme ve İştirakler Müdürü Erhan ÇALIŞKAN ile birlikte 14-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yenikapı'da düzenlenen "Balıkesir Tanıtım Günleri"

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, Başkan Yardımcısı Sibel SARI ve Belediye İşletme ve İştirakler Müdürü Erhan ÇALIŞKAN ile birlikte 14-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Yenikapı'da düzenlenen "Balıkesir Tanıtım Günleri" etkinliğine katılarak İstanbul'da yaşayan Susurluklularla bir araya geldi.

                Balıkesir İl Tanıtım Günleri'nin en ilgi çeken stant alanlarından olan Susurluk standına Balıkesir Valisi Hasan ŞILDAK, Balıkesir Milletvekilleri Av. Belgin UYGUR, Dr. Mustafa CANBEY, Av. Mutlu AYDEMİR ve Ahmet AKIN, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ, Balıkesir CHP İl Başkanı Serkan SARI, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan ARSLAN, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem YAVAŞ, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan AVCI, Karesi Belediye Başkanı Dinçer ORKAN ve bir çok vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

                Başkan Nurettin GÜNEY; “İstanbul Yenikapı’da gerçekleştirilen Balıkesir İl Tanıtım Günlerinde biz de Susurluk Belediyesi olarak yerimizi aldık. Tostumuzdan yemeyen, ayranımızdan içmeyen kalmadığı tanıtım günlerinde, Susurluk’un üreten bir şehir olduğunu yöresel ürünlerimizle projelerimizle, Ömür Üreten Kadınlarımızla tüm konuklarımıza bir bir anlattık. Emeği geçen Belediye Personelime, katkı sağlayan ve katılımda bulunan herkese teşekkür ediyorum,” dedi.

                Başkan Nurettin GÜNEY, Balıkesir Tanıtım Günleri etkinliğinde yer alan stantları da ziyaret ederek Susurluklular başta olmak üzere, birçok ilden gelen konuklarla sohbet etti.

ŞEKER PANCARINI BİRLİKTE KALDIRDILAR

Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, bereketli topraklara sahip Susurluk’ta tarıma büyük önem verdiklerine dikkat çekti. GÜNEY; “Susurluk ilçemizde yetiştiriciliği, tarımsal hareketliliği yeniden canlandırmak ve insanımızın ekonomik gelirlerine katkıda bulunmak ve onları daha refah bir ilçede verimli topraklarda yaşatmaya devam etmelerini sağlamak tek hedefimiz,” dedi.

Başkan Nurettin GÜNEY, Susurluk Belediye arazilerinde yetişen Şeker pancarını İstanbul Medya Derneği Başkanı Ali Rıza YILDIZ ile birlikte “Susurluk Kupası” esprisiyle kaldırarak objektiflere poz verdiler. Başkan GÜNEY, gazeteciler kendi ürettikleri lavanta yağını hediye etti.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli