SUSURLUK CHP DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

SUSURLUK CHP DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Susurluk Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Danışma Kurulu Toplantısı 14 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 14.00'da Atatürk Parkı Park Düğün Salonu'nda yapıldı.

Susurluk Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Danışma Kurulu Toplantısı 14 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 14.00'da Atatürk Parkı Park Düğün Salonu'nda yapıldı.

                İlçe Başkanı Bekir BARUT, pozitif tutumu, dengeli davranışı, bazen yumuşak bazen de sert söylemleriyle İsmet Paşa'yı andırıyordu. Kadın Kolları Başkanı Alev ÇOBANKUYU, Halide Edip ADIVAR'ın Sultanahmet Meydanı konuşmasını yapar gibiydi.

                Balıkesir CHP İl Başkanı Serkan SARI, Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Milletvekilleri Op. Dr. Fikret ŞAHİN ve Ensar AYTEKİN, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pınar YAHŞİ, Yönetim Kurulu üyeleri; Sındırgı, Havran, Edremitli konuklar toplantıyı onurlandırdı.

                Edremit'ten Eğitimci Yazar ve 5 Eylül Gazetesi Köşe Yazarı Cemil YAVUZ, Sakarya Meydan Savaşı'nın parolası doğrultusunda yaptığı konuşma ile herkesi silkeledi, canlandırdı. "Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh vatandır. Bu nedenle birlik beraberlik içinde çalışarak başarılı olacağız," diyerek alkışlarla sözlerini tamamladı.

                O anda hemşehrimiz Leblebici Raşit Efendi'yi sanırım herkes minnetle, saygıyla, rahmetle anmıştır. Balıkesir Alacamescit'te yapılan 1919'daki kongrede mandacılık tartışmaları uzayınca; "Manda istiyorsanız Susurluk'ta çok var, bu ülke birlik beraberlik içinde mücadele ile kazanılır," demişti.

                Konuşanlar; "Bugün birlik beraberlik zamanıdır. Kişisel çıkarlar, uzun uzun konuşmalar, kısır tartışmalar, kişilik kavgaları beyhudedir," diyerek, "Kemal'in Askerleri olarak CHP'nin ve Altılı Masanın önemine vurgu yaptılar.

                En absürt benzetme olacak ama Milletvekillerimiz din adamı vakarlığıyla huşu içerisinde konuştular ve alkışlandılar.

                İl Başkanı Serkan SARI, Kemal'in Zabiti olarak biz neferleri coşturdu. İzmir Marşı'nı okurcasına konuştu. Sahneden atlayıp Kocatepe'den "İLERİ" emri verir gibiydi.

                "Geliyor Gelmekte Olan," sloganları ile toplantı sonlandırıldı.



  • Perşembe 24.1 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.4 ° / 13.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 23.7 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı